Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Adezz Forno deur voor buitenhaard Enok cortenstaal

Omschrijving Adezz Forno deur voor buitenhaard Enok cortenstaal

Heb je pas een buitenhaard gekocht? Ben je op zoek naar een deur voor de buitenhaard, gemaakt van hetzelfde duurzame materiaal? De Adezz Forno deur is een mooie toevoeging aan de buitenhaard en is gemaakt van cortenstaal. De deur heeft de natuurlijke kleur van cortenstaal, welke roestig oranje-bruin is.

Bijpassend bij de Adezz Forno buitenhaard: De deur is speciaal ontworpen om te passen op de Adezz Forno buitenhaard. Het frame van de deur is gemaakt van uitermate sterk cortenstaal en is voorzien van een hittebestendige glasplaat. De Adezz Forno deur is een mooie toevoeging aan de Adezz Forno buitenhaard en geeft een gezellig, kachel sfeertje.

Combinatie van cortenstaal en glas: De Adezz Forno deur is gemaakt van de metaallegering cortenstaal. Cortenstaal is een onder andere koperhoudende metaal soort wat het materiaal zo enorm sterk en slijtvast maakt. De deur heeft een glazen “kijkvenster”, waardoor je optimaal kunt genieten van het knapperende vuurtje zonder vuurspetters!

Weervast materiaal: Doordat de Adezz Forno deur, net als de Adezz Forno buitenhaard gemaakt is van hoogwaardig cortenstaal, is de deur uitermate weerbestendig, corrosiebestendig en vorstvrij. Het materiaal neemt geen vocht op en is niet onderhevig aan temperatuurverschillen. Daarnaast is de deur uitermate hittebestendig en kan hij, samen met de buitenhaard, het gehele jaar door buiten blijven.

Kenmerken Adezz Forno deur voor buitenhaard Enok cortenstaal

  • De deur is gemaakt van sterk en slijtvast cortenstaal
  • Roestige oranje-bruine kleur, deze kleur is kenmerkend voor onbewerkt cortenstaal
  • Cortenstaal is weerbestendig, vocht- en vorstbestendig
  • Cortenstaal is een duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal
  • Geschikt voor de Adezz Forno Enok buitenhaard

Specificaties

Algemene specificaties

  • Garantieperiode
    5 jaar