Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Adezz Forno deur voor buitenhaard Thor zwart (OP=OP)

Omschrijving Adezz Forno deur voor buitenhaard Thor zwart (OP=OP)

Verleng de zomeravonden door de buitenhaard Adezz Burni Thor lekker aan te steken. De warmte en mooie vlammen zorgen voor een lekkere warme avond ook als de zomer dat zelf nog niet doet!

Eenvoudig te monteren: De Thor buitenhaard wordt niet standaard geleverd met roosters voor de barbecue of een deur maar indien gewenst is de deur wel te bestellen. Omdat de deur eenvoudig te monteren is kan je er ook later voor kiezen om de haard aan te vullen met de deur. Omdat de deur een glazen deel heeft kan je gewoon blijven genieten van het vlammenspel in de haard.

Bescherming: Kleine kinderen of dieren hebben niet altijd door wat wel en niet slim is om te doen. Een hand in het vuur steken of in de as roeren. Een deur maakt dat simpelweg onmogelijk. Ook weet je met een deur zeker dat er geen vonken uit de haard spatten. En met de deur is ook de zuurstoftoevoer van de haard beter te reguleren en daarmee het vuur te reguleren.

Stevig materiaal: net zoals de haard is ook de deur gemaakt van het sterke cortenstaal. Deze staalsoort heeft een lange levensduur en wordt ook veel gebruikt in de boot en bruggenbouw, dat geeft wel aan om wat voor een materiaal het gaat. Ook is het vocht en vorstbestendig en kunnen haard en deur dus in de winter ook buiten blijven staan en de avonden opwarmen.

Kenmerken Adezz Burni deur voor buitenhaard Thor zwart

  • De deur is vervaardigd uit duurzaam cortenstaal
  • Staal is een duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal
  • Het deurtje is geschikt voor toevoeging aan de Adezz Burni buitenhaard
  • Het materiaal is weervast
  • De haard is slijtvast, corrosiebestendig en hittebestendig

Specificaties

Algemene specificaties

  • Garantieperiode
    5 jaar