Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Capi Hydrocan 1 liter antraciet

Omschrijving Capi Hydrocan 1 liter antraciet

De Hydrocan van Capi Europe is speciaal ontworpen om een regelmatige bewatering te kunnen garanderen. Vergeet je vaak de planten water te geven of heb je even geen tijd omdat je bijvoorbeeld op vakantie gaat? Dan is de Hydrocan van Capi Europe een perfecte aanwinst!

Perfecte bewatering: De Hydrocan van Capi Europe zorgt voor een perfecte en gecontroleerde waterhuishouding. Zo hoef je niet meer na te denken over het water geven van de planten! Vergeet alleen niet om ongeveer eens in de 2 weken de Hydrocan te vullen. De Hydrocan is geschikt voor bijna iedere potmaat en plant. 

Automatische watertoevoer: De Capi Hydrocan zorgt voor een automatische watertoevoer naar de wortels van de beplanting. De Hydrocan valt niet op door zijn antraciet gekleurde behuizing en is zo het perfecte hulpje in huis. Als het touw van de hydrocan is uitgedroogd, moet het touw weer geactiveerd worden voor volgend gebruik. Om bij te vullen dien je de Hydrocan te vullen met water en het touw onder de kraan te houden terwijl je een golvende beweging maakt.  

Kenmerken Capi Europe Hydrocan

 • De hydrocan laat je planten niet uitdrogen
 • Het zorgt voor een gecontroleerde waterhuishouding.
 • Automatische watertoevoer naar de wortels van de plant.
 • Biedt water voor ± 2 weken (afhankelijk van waterbehoefte plant).
 • De hydrocan is geschikt oor bijna elke pot-maat en elke plant.
 • De can valt niet op door antraciet kleur en materiaal.


Over Capi Europe

Of je nu van een stoere, een klassieke, een luxe of een natuurlijke uitstraling houdt, Capi Europe heeft diverse plantenbakken in het assortiment, in diverse modellen, kleuren en texturen, zodat er altijd wel een model bij zit die bij jou past.

Made in Holland      

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten die zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden. Het grootste deel van de collectie wordt in een fabriek in Tilburg, Nederland, geproduceerd. En met veel aandacht. Capi Europe vindt namelijk dat een bloempot van alle gemakken voorzien moet zijn. Op de Made in Holland bloempotten ontvang je dan ook maar liefst 10 jaar garantie op productiefouten! Zo ben jij verzekerd van de enorm goede kwaliteit van deze plantenbakken.

Op de overige plantenbakken ontvang je 3 jaar garantie op productiefouten.

Verantwoord produceren

Capi Europe vindt het belangrijk om het milieu te beschermen. Daarom staat verantwoord produceren voorop, en dat is één van de redenen waarom er vanuit Nederland wordt gewerkt. Onnodige transportkosten worden hierdoor vermeden. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van recyclebaar materiaal. Bovendien is Capi Europe het enige bedrijf met een unieke en eigen manier van rotatiegieten. Hiermee wordt ruim 80% energie tijdens de productie bespaard!

De voordelen

De bloempotten van Capi Europe hebben vele voordelen. Ze hebben niet alleen een eigentijds design, ze zijn ook nog eens gemaakt van een hoge kwaliteit materialen, zodat je jarenlang plezier van de bloempot kunt hebben. Daarnaast zijn de potten zeer licht van gewicht, zodat je de bloempot makkelijk kunt verplaatsen. Toch lijken de bloempotten die gemaakt zijn van kunststof op echt steen, hierdoor hebben de potten een natuurlijke look. En de bloempotten zijn weerbestendig, je kunt ze het hele jaar door buiten laten staan. Ze barsten niet tijdens een vorstperiode en verkleuren niet als in de zomer de felle zon op de plantenbak schijnt.

Specificaties

Algemene specificaties

 • Land van herkomst
  Nederland
 • Merk
  Capi Europe

Product design specificaties

 • Kleur
  Antraciet