| Klarna Achteraf betalen

Capi Lux White Pot bol wit 54 x 54 cm

Omschrijving Capi Lux White Pot bol wit 54 x 54 cm

De Lux White bloempot van Capi Europe heeft een frisse, Scandinavische uitstraling. De pot is modern en strak en heeft een clean look door het gebruik van enkel wit materiaal. Het minimalistische effect zorgt ervoor dat de beplanting helemaal tot zijn recht komt. Maak een luxe statement met deze prachtige bloempot van Capi Europe!

Diverse modellen: De Capi Lux White plantenbak is verkrijgbaar in diverse modellen. Deze bloempot is naast modern en strak ook erg simpel, maar toch heel elegant. Ze passen zich erg makkelijk aan zodat iedere omgeving en ruimte helemaal afgemaakt wordt met deze prachtige serie bloempotten. Door de witte kleur past de bloempot vrijwel zeker in ieder interieur en exterieur.

Geschikt voor outdoor gebruik: De Lux White bloempot van Capi Europe is ook uitermate goed geschikt voor gebruik buitenshuis. De pot is vorst- en uv-bestendig en bestand tegen overige weersinvloeden. De potten zijn standaard voorzien van een afwateringsgat wat ervoor zorgt dat er geen water in de pot blijft staan. Zo kan de pot niet bevriezen. Zet bij vorst de pot van de grond af zodat het water eenvoudig kan wegstromen.

Binnengebruik: De Capi Lux White bloempotten zijn eigenlijk ontworpen voor gebruik buitenshuis, maar zijn natuurlijk ook altijd binnen te gebruiken! Wanneer je van plan bent een bloempot uit de Capi Lux White serie binnen te gaan gebruiken, dien je wel binnenpot in de bloempot te plaatsen. De bloempot is namelijk voorzien van een afwateringsgat. 

Kenmerken Capi White plantenbakken

 • De Capi White bloempotten staat voor fris, Scandinavisch en modern
 • De bloempotten zijn vorst- en uv-bestendig. Daardoor kunnen ze het hele jaar door buiten blijven staat
 • De polyester plantenbak is voorzien van een afwateringsgat
 • De bloempotten uit de serie White zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en formaten
 • Deze plantenbakken zijn bedoeld voor buitengebruik. Natuurlijk kunnen ze ook binnen staan, gebruik dan wel een passende, dichte binnenpot


Over Capi Europe

Of je nu van een stoere, een klassieke, een luxe of een natuurlijke uitstraling houdt, Capi Europe heeft diverse plantenbakken in het assortiment, in diverse modellen, kleuren en texturen, zodat er altijd wel een model bij zit die bij jou past.

Made in Holland      

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten die zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden. Het grootste deel van de collectie wordt in een fabriek in Tilburg, Nederland, geproduceerd. En met veel aandacht. Capi Europe vindt namelijk dat een bloempot van alle gemakken voorzien moet zijn. Op de Made in Holland bloempotten ontvang je dan ook maar liefst 10 jaar garantie op productiefouten! Zo ben jij verzekerd van de enorm goede kwaliteit van deze plantenbakken.

Op de overige plantenbakken ontvang je 3 jaar garantie op productiefouten.

Verantwoord produceren

Capi Europe vindt het belangrijk om het milieu te beschermen. Daarom staat verantwoord produceren voorop, en dat is één van de redenen waarom er vanuit Nederland wordt gewerkt. Onnodige transportkosten worden hierdoor vermeden. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van recyclebaar materiaal. Bovendien is Capi Europe het enige bedrijf met een unieke en eigen manier van rotatiegieten. Hiermee wordt ruim 80% energie tijdens de productie bespaard!

De voordelen

De bloempotten van Capi Europe hebben vele voordelen. Ze hebben niet alleen een eigentijds design, ze zijn ook nog eens gemaakt van een hoge kwaliteit materialen, zodat je jarenlang plezier van de bloempot kunt hebben. Daarnaast zijn de potten zeer licht van gewicht, zodat je de bloempot makkelijk kunt verplaatsen. Toch lijken de bloempotten die gemaakt zijn van kunststof op echt steen, hierdoor hebben de potten een natuurlijke look. En de bloempotten zijn weerbestendig, je kunt ze het hele jaar door buiten laten staan. Ze barsten niet tijdens een vorstperiode en verkleuren niet als in de zomer de felle zon op de plantenbak schijnt.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Lengte
  54 cm
 • Breedte
  54 cm
 • Hoogte
  54 cm
 • Vorm
  Bol

Algemene specificaties

 • Land van herkomst
  Nederland
 • Garantieperiode
  10 jaar
 • Merk
  Capi Europe

Product design specificaties

 • Materiaal
  Polyester
 • Kleur
  Wit