| Klarna Achteraf betalen

Capi Pot pads indoor zwart

Omschrijving Capi Pot pads indoor zwart

Ben je op zoek naar een manier om je vloer en je bloempot te beschermen tegen krassen? Dan zijn de Pot Pads van Capi Europe ideaal! De Pot Pads zijn geschikt voor alle modellen bloempotten en zelfs stapelbaar indien nodig of gewenst. 

Stevige viltlaag: De Pot Pdts van Capi Europe zijn voorzien van een dikke en stevige viltlaag welke bevestigd zit aan het rubber. De Pot Pads bieden niet alleen bescherming tegen krassen, maar ondersteunen ook de pot waar nodig. Het rubber van de Pot Pads stabiliseert gemakkelijk en vormt zich naar de pot.

Eenvoudig je potten verschuiven: Door gebruik te maken van de Pot Pads is je pot zeer eenvoudig te verschuiven. De pot glijdt als het ware op de viltlaag en is zo gemakkelijk te hanteren. Door het met vakmanschap ontworpen ontwerp gaan de Pot Pads lange tijd mee en zijn ze eventueel ook eenvoudig te stapelen doordat ze precies in elkaar passen. 

Kenmerken Capi Europe Pot Pads

 • Geschikt voor alle modellen
 • De pads zijn stapelbaar.
 • Het rubber stabiliseert en vormt zich naar de pot. 
 • Deze pads beschermen de vloer tegen krassen en ondersteunen de potten. 
 • De pot is makkelijk te verschuiven door de stevige viltlaag.


Over Capi Europe

Of je nu van een stoere, een klassieke, een luxe of een natuurlijke uitstraling houdt, Capi Europe heeft diverse plantenbakken in het assortiment, in diverse modellen, kleuren en texturen, zodat er altijd wel een model bij zit die bij jou past.

Made in Holland      

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten die zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden. Het grootste deel van de collectie wordt in een fabriek in Tilburg, Nederland, geproduceerd. En met veel aandacht. Capi Europe vindt namelijk dat een bloempot van alle gemakken voorzien moet zijn. Op de Made in Holland bloempotten ontvang je dan ook maar liefst 10 jaar garantie op productiefouten! Zo ben jij verzekerd van de enorm goede kwaliteit van deze plantenbakken.

Op de overige plantenbakken ontvang je 3 jaar garantie op productiefouten.

Verantwoord produceren

Capi Europe vindt het belangrijk om het milieu te beschermen. Daarom staat verantwoord produceren voorop, en dat is één van de redenen waarom er vanuit Nederland wordt gewerkt. Onnodige transportkosten worden hierdoor vermeden. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van recyclebaar materiaal. Bovendien is Capi Europe het enige bedrijf met een unieke en eigen manier van rotatiegieten. Hiermee wordt ruim 80% energie tijdens de productie bespaard!

De voordelen

De bloempotten van Capi Europe hebben vele voordelen. Ze hebben niet alleen een eigentijds design, ze zijn ook nog eens gemaakt van een hoge kwaliteit materialen, zodat je jarenlang plezier van de bloempot kunt hebben. Daarnaast zijn de potten zeer licht van gewicht, zodat je de bloempot makkelijk kunt verplaatsen. Toch lijken de bloempotten die gemaakt zijn van kunststof op echt steen, hierdoor hebben de potten een natuurlijke look. En de bloempotten zijn weerbestendig, je kunt ze het hele jaar door buiten laten staan. Ze barsten niet tijdens een vorstperiode en verkleuren niet als in de zomer de felle zon op de plantenbak schijnt.

Specificaties

Algemene specificaties

 • Land van herkomst
  Nederland
 • Merk
  Capi Europe

Product design specificaties

 • Kleur
  Zwart