Je bent ontzettend blij met je nieuwe messen, maar merkt dat deze na een tijdje toch wat bot worden. Geen zorgen, dit is normaal. En gemakkelijk op te lossen! Met de aanzetstaal van Everdure zorg jij er in een paar seconden voor dat je messen weer vlijmscherp zijn. Door je messen regelmatig te slijpen met een aanzetstaal zorg je ervoor dat de kwaliteit langer behouden blijft en zul je langer plezier hebben van je keukengerei.
De voordelen van een aanzetstaal: Een aanzetstaal, ook wel wetstaal genoemd, is een handig voorwerp om in de keuken te hebben. Het heeft een ruw of geribbeld oppervlak. Door je mes met een aanzetstaal te slijpen zorg je ervoor dat microscopische metaaldeeltjes weer scherp worden. Het is belangrijk dat het aanzetstaal harder is dan het mes zelf. Zorg bij het slijpen dat je de juiste hoek te pakken hebt, anders kan het mes beschadigen. Het is wellicht even oefenen, maar je hebt het zo onder de knie!
Oersterke materialen: Bij het slijpen van messen is het belangrijk dat er een aanzetstaal van excellente kwaliteit wordt gebruikt. Het aanzetstaal van Everdure is vervaardigd van Duits staal en is daarnaast voorzien van een sterke coating van titanium. Duits staal is relatief zwaar van gewicht, waardoor het aanzetstaal prettig in de hand ligt.
Gegarandeerd een lange levensduur: Door de uitstekende kwaliteit van de gebruikte materialen kun je ervan uitgaan dat je nieuwe aanwinst jarenlang mee gaat. Het Everdure aanzetstaal heeft een zeer lange levensduur en bijbehorende garantieperiode.