Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Adezz Forno Cooking Grillring bakplaat keuken met houtopslag (Op=Op)

Omschrijving Adezz Forno Cooking Grillring bakplaat keuken met houtopslag (Op=Op)

Deze Forno buitenkeuken is een prachtige barbecue vuurschaal op een brede bank. Onder de bank is een houtopslag en daarmee heb je alles in één. Dit ontwerp past perfect bij een mooie loungeset en is uit te breiden met bijvoorbeeld prachtige plantenbakken of een sokkel in hetzelfde materiaal cortenstaal. Daarmee creëer je een stijlvol plekje in je tuin waar jij je gasten kunt ontvangen en voorzien van een drankje en een heerlijk stuk vlees klaargemaakt op de grill.

Design: Deze vuurschaal staat op een bank en daaronder is plaats voor al je hout. Zo heb je alles bij de hand en ook ruimte genoeg om je spatels en vleestang op te leggen.

Gemaakt van cortenstaal: Het kenmerk van cortenstaal is de bruinoranje roestkleur. Bovendien gaat cortenstaal jarenlang mee, tot maar liefst acht keer langer dan bijvoorbeeld roestvrijstaal. Cortenstaal geeft een warme en gezellige uitstraling in jouw tuin en heeft een natuurlijke sfeer. Het past heel goed bij het groen van je planten en het gras in de tuin.

Eenvoudig in gebruik: De schaal van de Forno grill is bolvormig en bovenop is een brede dikke rand die gebruikt kan worden al teppanyaki of plancha. De binnenkant van de braadplaat kan een temperatuur van maar liefst 300°C bereiken, terwijl de temperatuur aan de buitenkant van de plaat wat lager blijft. Zo kun je alle ingrediënten tegelijk op de braadplaat leggen en het op de juiste temperatuur laten garen.

Makkelijk in onderhoud: Na gebruik schraap je alle etensresten zo naar het midden in het vuur. Zodra de bakplaat is afgekoeld ga je er nog even met een vochtige doek overheen en de vuurschaal is alweer klaar voor het volgend gebruik. Eenvoudiger kan niet.

Kenmerken van een Forno Barbecue

 • De bakplaat heeft een diameter van 100 cm
 • De Forno barbecue staat op een bank en heeft een ingebouwde houtopslag
 • De barbecue is gemaakt van cortenstaal die zich kenmerkt door de roestkleur
 • Cortenstaal is duurzaam en je barbecue zal jarenlang meegaan
 • De Forno barbecue is makkelijk in gebruik en eenvoudig te reinigen

Forno

Eenvoudig een gezonde maaltijd bereiden? Dat kan met een vuurschaal van FORNO. De FORNO grill is een bolvormige vuurschaal en heeft een brede, dikke rand die je kunt gebruiken als teppanyaki of plancha. Deze brede rand heeft verschillende temperaturen, hoe dichter bij het vuur hoe warmer het is. Zo wordt koken nog makkelijker en kun je veel ingrediënten samen serveren. Van een gebakken ei tot een lekker stuk vlees, een visje of heerlijke gezonde groenten.

De FORNO is niet alleen prachtig vormgegeven, het biedt je ook een bijzondere beleving om samen met je gasten op een sfeervolle manier het eten te bereiden. Met FORNO ontdek je een compleet nieuwe manier van buitenkoken.

De FORNO vuurschalen worden geleverd met een barbecuerooster zodat je tegelijkertijd kunt bakken en kunt grillen. Zo kun je heel veel gasten uitnodigen die je tegelijkertijd van eten kunt voorzien.

De FORNO vuurschaal is verkrijgbaar in zeven verschillende varianten. Hiermee heb je altijd een vuurschaal die bij jou in de smaak valt en perfect in jouw tuin past. 

Ingebruikname van de Forno

Als je de FORNO vuurschaal voor het eerst gaat gebruiken is het belangrijk dat je begint met een klein vuurtje. Na een minuut of 25 kun je het vuur verder opstoken. De bakplaat zal aan de onderkant heter worden dan aan de bovenkant. Door dit verschil in temperatuur zal de plaat hol trekken. Dan heeft de bakplaat zich gezet en is deze handeling niet meer nodig. Na één of twee keer gebruik is de olie in de plaat gebrand en zal deze op zijn best functioneren. Daarna zal het bakken op de plaat makkelijker gaan en is je bakplaat ook beschermd tegen roestvorming. Voor het bakken gebruik je plantaardige olie met een hoge verbrandingsgraad, bijvoorbeeld zonnebloemolie.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Lengte
  100 cm
 • Breedte
  100 cm
 • Hoogte
  73,5 cm
 • Gewicht
  110 kg

Algemene specificaties

 • Garantieperiode
  5 jaar
 • Merk
  Adezz