| Klarna Achteraf betalen

Adezz Forno Cooking Grill ring bakplaat op blok met poten

Omschrijving Adezz Forno Cooking Grill ring bakplaat op blok met poten

Deze Forno vuurschaal heeft een prachtige vierkante sokkel met vier kleine pootjes aan de onderkant. De vuurschaal is voorzien van een brede rand waarop je je voedsel kunt bereiden. Of het nu een stukje vlees of een gebakken eitje is, je visje of heerlijke groenten. De Forno vuurschaal heeft een rond model en dat maakt het mogelijk dat je samen met je gasten rondom de vuurschaal kunt staan en zo ook een gezellig praatje met je gasten kunt maken, terwijl iedereen zijn eten staat te bereiden.

Design: De Forno grill is een vuurschaal met een vierkante sokkel op vier kleine pootjes. De grill is gemaakt van cortenstaal en de roestbruine kleur geeft een industriële look. Het materiaal past in veel verschillende tuinen, van modern tot klassiek. Het geeft een warme sfeer en een natuurlijke uitstraling. Het past perfect bij de kleur groen van de planten of het gras.

Vervaardigd van cortenstaal: Cortenstaal is duurzaam en is erg sterk en gaat lang mee. Maar liefst acht keer langer dan bijvoorbeeld cortenstaal. Cortenstaal heeft een bruinoranje roestkleur en dat geeft een warme sfeer in je tuin en daarmee heb je met deze vuurschaal een echte eyecatcher.

Eenvoudig in gebruik: De binnenkant van de bakplaat kan maar liefst een temperatuur tot 300°C bereiken. De buitenkant van de grillplaat blijft iets lager wat betreft temperatuur en daardoor kun je wat spelen met de temperatuur. Het is zo ook mogelijk om veel verschillende ingrediënten tegelijkertijd te bereiden. Door middel van de luchtknop is de temperatuur regelbaar.

Onderhoudsvriendelijk: De Forno grillplaat is zeer onderhoudsvriendelijk. Na gebruik kun je met een spatel de etensresten zo in het vuur schuiven en na afkoelen kun je de bakplaat afnemen met een vochtige doek. Daarmee is de barbecue weer klaar voor het volgende gebruik.  

Kenmerken Adezz Forno Grillring bakplaat op blok met poten                            

 • De bakplaat heeft een diameter van 100 cm.
 • De Forno barbecue staat op een vierkante sokkel en heeft vier kleine pootjes.
 • De barbecue is gemaakt van cortenstaal die zich kenmerkt door de roestkleur.
 • Cortenstaal is duurzaam en je barbecue zal jarenlang meegaan.
 • De Forno barbecue is makkelijk in gebruik en eenvoudig te reinigen.

Forno

Eenvoudig een gezonde maaltijd bereiden? Dat kan met een vuurschaal van FORNO. De FORNO grill is een bolvormige vuurschaal en heeft een brede, dikke rand die je kunt gebruiken als teppanyaki of plancha. Deze brede rand heeft verschillende temperaturen, hoe dichter bij het vuur hoe warmer het is. Zo wordt koken nog makkelijker en kun je veel ingrediënten samen serveren. Van een gebakken ei tot een lekker stuk vlees, een visje of heerlijke gezonde groenten.

De FORNO is niet alleen prachtig vormgegeven, het biedt je ook een bijzondere beleving om samen met je gasten op een sfeervolle manier het eten te bereiden. Met FORNO ontdek je een compleet nieuwe manier van buitenkoken.

De FORNO vuurschalen worden geleverd met een barbecuerooster zodat je tegelijkertijd kunt bakken en kunt grillen. Zo kun je heel veel gasten uitnodigen die je tegelijkertijd van eten kunt voorzien.

De FORNO vuurschaal is verkrijgbaar in zeven verschillende varianten. Hiermee heb je altijd een vuurschaal die bij jou in de smaak valt en perfect in jouw tuin past. 

Ingebruikname van de Forno

Als je de FORNO vuurschaal voor het eerst gaat gebruiken is het belangrijk dat je begint met een klein vuurtje. Na een minuut of 25 kun je het vuur verder opstoken. De bakplaat zal aan de onderkant heter worden dan aan de bovenkant. Door dit verschil in temperatuur zal de plaat hol trekken. Dan heeft de bakplaat zich gezet en is deze handeling niet meer nodig. Na één of twee keer gebruik is de olie in de plaat gebrand en zal deze op zijn best functioneren. Daarna zal het bakken op de plaat makkelijker gaan en is je bakplaat ook beschermd tegen roestvorming. Voor het bakken gebruik je plantaardige olie met een hoge verbrandingsgraad, bijvoorbeeld zonnebloemolie.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Lengte
  100 cm
 • Breedte
  100 cm
 • Hoogte
  100 cm
 • Gewicht
  92 kg

Algemene specificaties

 • Garantieperiode
  5 jaar
 • Merk
  Adezz