Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Adezz Forno Cooking Grill ring bakplaat op cilinder met poten

Omschrijving Adezz Forno Cooking Grill ring bakplaat op cilinder met poten

Deze Forno vuurschaal heeft ronde sokkel met onderaan vier korte pootjes die verstelbaar zijn, zodat de vuurschaal altijd stevig en stabiel op de ondergrond staat. Het unieke ronde ontwerpt zorgt ervoor dat al je gasten zich makkelijk rondom de Forno Grill kunnen verzamelen om een heerlijk stukje vlees, vis of groente te bereiden. Aan beide kanten heeft de grill een handvat, zodat je de vuurschaal op een eenvoudige manier kunt verplaatsen, maar je kunt er ook je handdoek of gereedschap aanhangen.

Uitstraling: Deze Forno vuurschaal heeft een stoere uitstraling. De warme roestbruine kleur geeft een gezellige en warme sfeer en het past in elke tuin; van strak en modern tot speels en klassiek. De kleur zorgt voor een natuurlijke sfeer en past perfect bij het groen van de planten en het gras in je tuin. De ronde vormgeving zorgt ervoor dat al je gasten rondom de vuurschaal kunnen verzamelen en dat iedereen zijn of haar stukje vlees kan bereiden.

Cortenstaal: Het eerste kenmerk van cortenstaal is de warme roestbruine kleur. Het tweede kenmerk is de kwaliteit van het materiaal. Cortenstaal is duurzaam en gaat tot acht keer langer mee dan andere materialen.

Makkelijk in gebruik: De grillplaat kan aan de binnenkant maar liefst een temperatuur van 300°C bereiken. Een biefstukje kun je op deze manier snel dichtschroeien en daarmee blijft je stukje vlees heerlijk mals. De temperatuur aan de buitenring blijft wat lager, zodat je daar je bijvoorbeeld je groenten op kunt grillen. Op het bijgeleverde rooster kun je ook je eten bereiden. Zo kun je een grote groep mensen tegelijk van eten voorzien.

Makkelijk in onderhoud: De vuurschaal van Forno is bijzonder onderhoudsvriendelijk. Schraap alle etensresten met een spatel zo in het vuur, maak de plaat na afkoelen schoon met een vochtige doek en het is weer klaar voor een volgend gebruik.

Kenmerken Adezz Forno Grillring bakplaat op cilinder met poten

 • De bakplaat heeft een diameter van 100 cm.
 • De Forno barbecue heeft een cilindervormige sokkel met vier verstelbare pootjes.
 • De barbecue is gemaakt van cortenstaal die zich kenmerkt door de roestkleur.
 • Cortenstaal is duurzaam en je barbecue zal jarenlang meegaan.
 • De Forno barbecue is makkelijk in gebruik en eenvoudig te reinigen.


Forno

Eenvoudig een gezonde maaltijd bereiden? Dat kan met een vuurschaal van FORNO. De FORNO grill is een bolvormige vuurschaal en heeft een brede, dikke rand die je kunt gebruiken als teppanyaki of plancha. Deze brede rand heeft verschillende temperaturen, hoe dichter bij het vuur hoe warmer het is. Zo wordt koken nog makkelijker en kun je veel ingrediënten samen serveren. Van een gebakken ei tot een lekker stuk vlees, een visje of heerlijke gezonde groenten.

De FORNO is niet alleen prachtig vormgegeven, het biedt je ook een bijzondere beleving om samen met je gasten op een sfeervolle manier het eten te bereiden. Met FORNO ontdek je een compleet nieuwe manier van buitenkoken.

De FORNO vuurschalen worden geleverd met een barbecuerooster zodat je tegelijkertijd kunt bakken en kunt grillen. Zo kun je heel veel gasten uitnodigen die je tegelijkertijd van eten kunt voorzien.

De FORNO vuurschaal is verkrijgbaar in zeven verschillende varianten. Hiermee heb je altijd een vuurschaal die bij jou in de smaak valt en perfect in jouw tuin past. 

Ingebruikname van de Forno

Als je de FORNO vuurschaal voor het eerst gaat gebruiken is het belangrijk dat je begint met een klein vuurtje. Na een minuut of 25 kun je het vuur verder opstoken. De bakplaat zal aan de onderkant heter worden dan aan de bovenkant. Door dit verschil in temperatuur zal de plaat hol trekken. Dan heeft de bakplaat zich gezet en is deze handeling niet meer nodig. Na één of twee keer gebruik is de olie in de plaat gebrand en zal deze op zijn best functioneren. Daarna zal het bakken op de plaat makkelijker gaan en is je bakplaat ook beschermd tegen roestvorming. Voor het bakken gebruik je plantaardige olie met een hoge verbrandingsgraad, bijvoorbeeld zonnebloemolie.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Lengte
  100 cm
 • Breedte
  100 cm
 • Hoogte
  100 cm
 • Gewicht
  96 kg

Algemene specificaties

 • Garantieperiode
  5 jaar
 • Merk
  Adezz