Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Adezz Forno Grill ring bakplaat op poten (Op=Op)

Omschrijving Adezz Forno Grill ring bakplaat op poten (Op=Op)

Wil je een lekkere en een gezonde maaltijd bereiden? Dat kan op de Forno Barbecue op poten. Deze barbecue is een houtgestookte vuurschaal waarmee je een heerlijke maaltijd kunt bereiden voor jou en je gasten. Het ronde model zorgt ervoor dat jij samen met je gasten rondom de vuurschaal je eten kunt bereiden en zo ook gezellig bij kunt praten.

Design: De Forno grill op poten is een stoere barbecue met een imposant uiterlijk. De barbecue is gemaakt van cortenstaal en geeft een industriële look en daarmee heb je een blikvanger in je tuin. De vuurschaal is rond en zorgt ervoor dat jij en je gasten rondom het vuur je eigen voedsel kunt bereiden en ook gezellig kunt bijpraten.

Gemaakt van cortenstaal: Cortenstaal is een duurzaam materiaal en gaat tot maar liefst acht keer langer mee dan bijvoorbeeld roestvrijstaal. Cortenstaal kenmerkt zicht door de bruinoranje roestkleur. Deze kleur geeft een warme en natuurlijke sfeer aan je tuin en past in vele tuinen; van klassiek tot modern.

Eenvoudig in gebruik: Al na een klein half uurtje stoken zal de bakplaat aan de binnenkant een temperatuur van bijna 300°C bereiken. Aan de buitenrand is de temperatuur iets lager en dat zorgt ervoor dat je veel soorten voedsel kunt bereiden op verschillende temperaturen. Van een gebakken eitje, tot een biefstukje of hamburger, van een lekker visje tot gezonde groenten. Door middel van een luchtknop is de temperatuur regelbaar.

Makkelijk schoon te maken: Na gebruik schuif je etensresten zo met een spatel in het vuur. Als de plaat is afgekoeld kun je deze afnemen met een vochtige doek en de barbecue is weer klaar voor een volgend gebruik.

Kenmerken Adezz Forno® Grill ring bakplaat op poten                            

 • De bakplaat heeft een diameter van 100 cm.
 • De Forno barbecue is voorzien van vier verstelbare poten.
 • De barbecue is gemaakt van cortenstaal die zich kenmerkt door de roestkleur.
 • Cortenstaal is duurzaam en je barbecue zal jarenlang meegaan.
 • De Forno barbecue is makkelijk in gebruik en eenvoudig te reinigen.

Forno

Eenvoudig een gezonde maaltijd bereiden? Dat kan met een vuurschaal van FORNO. De FORNO grill is een bolvormige vuurschaal en heeft een brede, dikke rand die je kunt gebruiken als teppanyaki of plancha. Deze brede rand heeft verschillende temperaturen, hoe dichter bij het vuur hoe warmer het is. Zo wordt koken nog makkelijker en kun je veel ingrediënten samen serveren. Van een gebakken ei tot een lekker stuk vlees, een visje of heerlijke gezonde groenten.

De FORNO is niet alleen prachtig vormgegeven, het biedt je ook een bijzondere beleving om samen met je gasten op een sfeervolle manier het eten te bereiden. Met FORNO ontdek je een compleet nieuwe manier van buitenkoken.

De FORNO vuurschalen worden geleverd met een barbecuerooster zodat je tegelijkertijd kunt bakken en kunt grillen. Zo kun je heel veel gasten uitnodigen die je tegelijkertijd van eten kunt voorzien.

De FORNO vuurschaal is verkrijgbaar in zeven verschillende varianten. Hiermee heb je altijd een vuurschaal die bij jou in de smaak valt en perfect in jouw tuin past. 

Ingebruikname van de Forno

Als je de FORNO vuurschaal voor het eerst gaat gebruiken is het belangrijk dat je begint met een klein vuurtje. Na een minuut of 25 kun je het vuur verder opstoken. De bakplaat zal aan de onderkant heter worden dan aan de bovenkant. Door dit verschil in temperatuur zal de plaat hol trekken. Dan heeft de bakplaat zich gezet en is deze handeling niet meer nodig. Na één of twee keer gebruik is de olie in de plaat gebrand en zal deze op zijn best functioneren. Daarna zal het bakken op de plaat makkelijker gaan en is je bakplaat ook beschermd tegen roestvorming. Voor het bakken gebruik je plantaardige olie met een hoge verbrandingsgraad, bijvoorbeeld zonnebloemolie.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Lengte
  100 cm
 • Breedte
  100 cm
 • Hoogte
  82,5 cm
 • Gewicht
  78 kg

Algemene specificaties

 • Garantieperiode
  5 jaar
 • Merk
  Adezz