Grillplaat voor Happy Cocooning vuurtafels

Omschrijving Grillplaat voor Happy Cocooning vuurtafels

Grillplaat Happy Cocooning

Wilt u genieten van een vuurtje en lekker eten? Dan is de grillplaat van Happy Cocooning wat voor u. In een hand omdraai kunt u uw vuurtafel omtoveren in een barbecue met de grillplaat van Happy Cocooning.

Een Happy Cocoon grillplaat voor de Cocoon Tables

De Cocoon grillplaat is een eenvoudig maar strak design, gemaakt van topkwaliteit staal. Het staal is bewerkt met warmteresistente lak. Deze lak zorgt er ook gelijk voor dat het staal roestvrij blijft. Wilt u weinig tot geen moeite doen om buiten een lekker stukje vis of vlees te grillen? Dat kunt u allemaal mogelijk maken met de Cocoon grillplaat. De grillplaat krijgt u standaard geleverd met een statief, deksel en een thermometer die verwerkt zit in de deksel van de grillplaat.

De grillplaat zet u gemakkelijk op de Cocoon vuurtafels. U hoeft alleen de keramische houtblokken te verwijderen, vanaf dat moment is het genieten van een mooi vuurtje en een lekker stuk vlees of vis. De Cocoon grillplaat is niet te gebruiken voor de losse inbouw vuurtafels, de Table Top en de Cocoon Table vierkant klein.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Lengte
  58 cm
 • Breedte
  58 cm
 • Hoogte
  34 cm

Algemene specificaties

 • Garantieperiode
  1 jaar

Reviews over Grillplaat voor Happy Cocooning vuurtafels

Er zijn nog geen reviews voor dit product.