| Klarna Achteraf betalen

Salta Trampolines Comfort Edition Vierkant - 214 x 305 cm - Groen

Omschrijving Salta Trampolines Comfort Edition Vierkant - 214 x 305 cm - Groen

De rechthoekige trampoline uit de Comfort Edition serie van Salta is van alle gemakken voorzien. De trampoline heeft een optimaal springcomfort, is van duurzame topkwaliteit en is onovertroffen in zijn prijssegment! De trampoline staat garant voor vele jaren spring- en speelplezier en heeft een lange levensduur.

Gegalvaniseerd stalen frames: De rechthoekige Comfort Edition trampoline is voorzien van een uitermate duurzame en sterke frame. De frames zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal en zijn voorzien van een zwarte hoogglans coating. Het kwalitatieve gegalvaniseerde staal biedt een goede bestendigheid tegen alle invloeden van het weer en is roestvrij. Daarnaast is de trampoline zeer eenvoudig schoon te houden en onderhoudsvriendelijk.

Optimaal ontwerp: De rechthoekige trampoline uit de Comfort Edition collectie van Salta is optimaal ontworpen volgens de laatste strenge veiligheidseisen en -normen. De trampoline biedt de hoogste veiligheid voor zelfs de allerkleinsten. Zo kun je je kinderen met een goed gevoel laten spelen en ravotten. De dubbel gegalvaniseerde, conische veren zijn afgeschermd door een 20 mm dik en 29 cm brede veiligheidsrand. Deze hoogwaardige rand zorgt voor een optimale veiligheid tijdens het springen.

Veiligheidsnet: De Comfort Edition trampoline is voorzien van een zeer stevig en hoogwaardig veiligheidsnet. Het net is gemaakt van een fijnmazig materiaal en biedt optimale veiligheid en flexibiliteit. Het net blijft altijd op de juiste spanning door de sterke topring van de trampoline, waar het veiligheidsnet aan bevestigd zit. De dubbelzijdige rits zorgt voor een gemakkelijke toegankelijkheid van het net. 

Kenmerken Salta Trampolines Comfort Edition Vierkant

 • De Salta Comfort Edition is een uiterst veilige trampoline
 • De stalen frames van de duurzame Salta Comfort Edition zijn gegalvaniseerd en voorzien van een zwart glanzende coating.                                                            
 • De constructie van de stalen topring houdt het veiligheidsnet in zijn elegante vorm en daardoor blijft het zacht fijnmazige net extra mooi gespannen. 
 • De trampoline een 20 mm dikke en 29 cm brede beschermrand, waardoor de dubbel gegalvaniseerde conische veren volledig zijn afgeschermd. 
 • De dubbelzijdige rits biedt toegang tot de trampoline, waardoor je de Salta Comfort Edition gemakkelijk kan betreden en sluiten. 
 • De Comfort Edition is verkrijgbaar in diverse formaten: 214x305 cm en  153 x 214 cm. Alle formaten zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen of roze.

Salta trampolines; voor kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid; dat is waar Salta Trampolines voor staat. Salta Trampolines biedt een innovatieve collectie van trampolines. Allen uniek in haar segment. De trampolines van Salta hebben zeer hoog normen als het gaat om veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast hebben de trampolines een unieke prijs-kwaliteitverhouding.

Hoogwaardige kwaliteit materialen

Alle onderdelen van de trampoline zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Elke trampoline is voorzien van een gelijkmatige, brede, dikke veiligheidsrand en een extra lange rok. Dit geeft de trampoline een professionele uitstraling. De rand eventueel los verkrijgbaar en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen en roze. De dikke stalen frames zijn niet alleen duurzaam te noemen, maar door het proces van galvaniseren zijn ze ook corrosiebestendig.

Gold Colored Springs

De ultrasterke veren, die zijn uitgevoerd als gold colored springs, geven het springen een geheel nieuwe dimensie. Deze veren zijn van topkwaliteit en staan voor veerkracht en duurzaamheid. De veren zijn gegalvaniseerd en daardoor roestbestendig. Hierdoor zullen de veren langer meegaan.

De voordelen op een rij

 • Door het gebruik van hoogwaardige materialen zijn de trampolines van Salta veilig en duurzaam te noemen.
 • De veiligheidsrand is gemaakt van extra sterk en extra dik materiaal. Deze veiligheidsrand ligt over de gehele rand van de trampoline.
 • De Salta Trampolines zijn uitgevoerd met een extra lange rok.
 • De Salta Trampolines beschikken over extra lange en sterke, gegalvaniseerde conische veren.
 • De trampolines zijn voorzien van een robuust stalen frame.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Lengte
  214 cm
 • Breedte
  305 cm
 • Hoogte
  89 cm
 • Vorm
  Vierkant

Algemene specificaties

 • Merk
  Salta Trampolines

Product design specificaties

 • Kleur
  Groen

Combineer en bespaar