| Klarna Achteraf betalen

Salta Trampolines veiligheidsnet voor Excellent Ground - Safety Net - 213 cm

Omschrijving Salta Trampolines veiligheidsnet voor Excellent Ground - Safety Net - 213 cm

Zorgeloos en veilig springen op je Excellent Ground trampoline van Salta, dat is waar het Salta Excellent Ground safety net voor ontworpen is! Lekker ravotten en plezier hebben zonder naast de trampoline te kunnen vallen en je te bezeren. Wel zo fijn en veilig gevoel als je kindje of kinderen aan het spelen zijn op de trampoline!

Veiligheid voorop: Lekker hoog springen en allerlei stunts uitvoeren is natuurlijk het leukste op de trampoline! Dan wil je uiteraard voorkomen dat je kind of jijzelf naast de trampoline terechtkomt. Het net is speciaal ontworpen voor de Excellent Ground trampolines. Bovendien is het veiligheidsnet eenvoudig te monteren op de trampolines.

Fijnmazig Safety Net: Het veiligheidsnet van Salta heeft een hoogwaardig en zeer sterk design. Het net is gemaakt van zwart, fijnmazig materiaal en biedt een optimale flexibiliteit. Zo hoef je je ook geen zorgen te maken dat je gemakkelijk door het net heen valt. Het net is verstevigd met duurzame en zwarte buizen. Deze hebben uiteraard een zeer sterk en stevig karakter. 

Lange levensduur: Het Safety Net voor de Excellent Ground trampolines van Salta is van zeer duurzame topkwaliteit en gaat zeer lange tijd mee. Je kunt lang plezier hebben van dit fijne veiligheidsnet. Het net is goed bestand tegen invloeden van het weer. Daarnaast is het net eenvoudig schoon te houden en is veel onderhoud eigenlijk niet nodig.  

Kenmerken Salta Trampolines Excellent Ground Safety Net

 • Het Safety Net is geschikt voor de ronde Excellent Ground trampoline
 • Het veiligheidsnet is eenvoudig te monteren
 • Het net is gemaakt van zwart, fijnmazig Polyetheen 
 • Het net is verkrijgbaar in de formaten: 183 cm, 213 cm, 244 cm, 251 cm, 305 cm, 366 cm en 427 cm


Salta trampolines; voor kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid; dat is waar Salta Trampolines voor staat. Salta Trampolines biedt een innovatieve collectie van trampolines. Allen uniek in haar segment. De trampolines van Salta hebben zeer hoog normen als het gaat om veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast hebben de trampolines een unieke prijs-kwaliteitverhouding.

Hoogwaardige kwaliteit materialen

Alle onderdelen van de trampoline zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Elke trampoline is voorzien van een gelijkmatige, brede, dikke veiligheidsrand en een extra lange rok. Dit geeft de trampoline een professionele uitstraling. De rand eventueel los verkrijgbaar en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen en roze. De dikke stalen frames zijn niet alleen duurzaam te noemen, maar door het proces van galvaniseren zijn ze ook corrosiebestendig.

Gold Colored Springs

De ultrasterke veren, die zijn uitgevoerd als gold colored springs, geven het springen een geheel nieuwe dimensie. Deze veren zijn van topkwaliteit en staan voor veerkracht en duurzaamheid. De veren zijn gegalvaniseerd en daardoor roestbestendig. Hierdoor zullen de veren langer meegaan.

De voordelen op een rij

 • Door het gebruik van hoogwaardige materialen zijn de trampolines van Salta veilig en duurzaam te noemen.
 • De veiligheidsrand is gemaakt van extra sterk en extra dik materiaal. Deze veiligheidsrand ligt over de gehele rand van de trampoline.
 • De Salta Trampolines zijn uitgevoerd met een extra lange rok.
 • De Salta Trampolines beschikken over extra lange en sterke, gegalvaniseerde conische veren.
 • De trampolines zijn voorzien van een robuust stalen frame.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Lengte
  213 cm
 • Breedte
  213 cm

Algemene specificaties

 • Merk
  Salta Trampolines

Product design specificaties

 • Materiaal
  Polyetheen