Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Salta Trampolines Anchorset Fix Kit 2019

Omschrijving Salta Trampolines Anchorset Fix Kit 2019

De Salta Anchor is een innovatieve en vernieuwde set die speciaal ontwikkeld is om iedere trampoline stevig op zijn plek te houden. Wil je je trampoline op de beste manier mogelijk vastzetten voor meer veiligheid en comfort? Dan is de anchorset van Salta een goede keuze!

Bevestiging aan de onderkant van de trampoline: In tegenstelling tot standaard ankersets, wordt deze aan de onderkant van de trampoline bevestigd. Dit zorgt voor een veilige en onopvallende zekering die zeer stevig staat. Het verankeren van je trampoline zorgt ervoor dat je trampoline niet meer omwaait tijdens een storm, verschuift tijdens het springen en zorgt voor meer stabiliteit.

Spiraalvorm ankers: Doordat de ankers ontworpen zijn in een spiraalvorm, zijn de ankers zeer eenvoudig in de bodem te draaien. Bovendien is de set geschikt voor zowel een harde als zachte ondergrond en grondsoort. De set bestaat uit vier gegalvaniseerde grondankers en vier weerbestendige banden aan een robuuste gietijzeren gesp. 

Kenmerken Salta Trampolines Anchorset

 • Universeel geschikt voor alle EN71 gecertificeerde trampolines
 • Compatibel voor alle type trampolines (met basisframe op de grond)
 • De ankers worden aan de onderkant bevestigd.
 • Geschikt voor harde en zachte ondergrond


Salta trampolines; voor kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid; dat is waar Salta Trampolines voor staat. Salta Trampolines biedt een innovatieve collectie van trampolines. Allen uniek in haar segment. De trampolines van Salta hebben zeer hoog normen als het gaat om veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast hebben de trampolines een unieke prijs-kwaliteitverhouding.

Hoogwaardige kwaliteit materialen

Alle onderdelen van de trampoline zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Elke trampoline is voorzien van een gelijkmatige, brede, dikke veiligheidsrand en een extra lange rok. Dit geeft de trampoline een professionele uitstraling. De rand eventueel los verkrijgbaar en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen en roze. De dikke stalen frames zijn niet alleen duurzaam te noemen, maar door het proces van galvaniseren zijn ze ook corrosiebestendig.

Gold Colored Springs

De ultrasterke veren, die zijn uitgevoerd als gold colored springs, geven het springen een geheel nieuwe dimensie. Deze veren zijn van topkwaliteit en staan voor veerkracht en duurzaamheid. De veren zijn gegalvaniseerd en daardoor roestbestendig. Hierdoor zullen de veren langer meegaan.

De voordelen op een rij

 • Door het gebruik van hoogwaardige materialen zijn de trampolines van Salta veilig en duurzaam te noemen.
 • De veiligheidsrand is gemaakt van extra sterk en extra dik materiaal. Deze veiligheidsrand ligt over de gehele rand van de trampoline.
 • De Salta Trampolines zijn uitgevoerd met een extra lange rok.
 • De Salta Trampolines beschikken over extra lange en sterke, gegalvaniseerde conische veren.
 • De trampolines zijn voorzien van een robuust stalen frame.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Breedte
  165 mm

Algemene specificaties

 • Merk
  Salta Trampolines