020 210 1750 | Klarna Achteraf betalen

Adezz Sevilla hardhout plantenbak / pilaar 70 x 70 x 98 cm

Omschrijving Adezz Sevilla hardhout plantenbak / pilaar 70 x 70 x 98 cm

De fraaie Sevilla houten plantenbak in pilaar vorm is een aanwinst voor uw tuin of terras. Deze plantenbak van hout valt meteen op door zijn afmetingen, het is de grootste in de serie pilaar bakken van Sevilla. Als u dit model wat te groot vindt kunt u ook kiezen voor een van de overige modellen pilaar houten plantenbakken. Maar feit is dat deze fraaie grote houten plantenbak wel een blikvanger is in uw tuin. U kunt deze plantenbak van hout prima gebruiken om een boompje in te zetten. Dankzij de diepte van 98 cm kan de boom goed wortel schieten. Zorg er wel voor dat er voldoende grond in de bak zit, want anders krijgt de boom niet genoeg voeding en zal hij vroegtijdig dood gaan.

Combineer de houten plantenbak pilaar met andere modellen

De houten plantenbak pilaar kunt u zowel binnen als buiten gebruiken. Binnen kan hij bijvoorbeeld worden geplaatst in de hal van een kantoor of bedrijfspand. Als u wat ruimer behuisd bent kan hij ook prima in de woonkamer of in de hal van uw woning. U kunt deze stijlvolle houten plantenbak op uw terras ook combineren met andere modellen uit de serie Sevilla. Kies bijvoorbeeld voor de rechthoekige plantenbakken van Sevilla en plaats op de hoeken een pilaar plantenbak voor een mooi geheel. Maar u kunt ze natuurlijk ook heel mooi in een hoek van het balkon zetten. Door er een boompje in te zetten neemt dit ook gelijk een deel van het zicht op uw balkon weg waardoor u meer privacy heeft.

Een mooie tuin of terras met hardhouten plantenbakken

 De hardhouten plantenbakken van Godu Tuin zijn een goede investering voor uw tuin en u profiteert van 5 jaar garantie. Deze plantenbakken zijn vorstbestendig en kunnen dus het hele jaar door buiten blijven staan. Wilt u wat afwisseling in de tuin dan kunt u ook een combinatie maken met plantenbakken van andere materialen, zoals een plantenbak van verzinkt staal. Voor extra sfeer kunt u een romantische tuinhaard overwegen.

Maak met houten plantenbakken van uw tuin de gezelligste plek van het huis 

Het inrichten van de tuin kan een leuke bezigheid zijn. Als u de mogelijkheid heeft om uw tuin geheel te restylen is het aan te raden hier vooraf een plan of tekening van te maken. Waar plaatst u de houten plantenbakken voor buiten. Waar maakt u ruimte voor een keramieke tuinkachel uit Mexico. Wilt u een apart hoekje voor een cortenstaal vuurschaal zodat u het extra gezellig kunt maken op het terras? Ook daarmee moet u dan rekening houden bij het inrichten van de tuin. 

Onderhoudsarme accessoires voor uw tuin

Veel mensen vinden tuinieren leuk, maar het moet nu ook weer niet te veel tijd kosten. Onkruid wieden en de planten bijhouden kost al de nodige tijd. Het is dan goed te weten dat u kunt kiezen voor een hardhouten plantenbak die weinig tot geen onderhoud nodig heeft. U hoeft deze fraaie houten plantenbakken alleen eens in de paar jaar te bewerken met blanke beits om het hout te beschermen. Als u dit consequent doet dan gaat uw plantenbak van hout jarenlang mee. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een plantenbak van verzinkt staal of  cortenstaal.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Lengte
  70 cm
 • Breedte
  70 cm
 • Hoogte
  98 cm
 • Dikte
  20 cm

Algemene specificaties

 • Merk
  Adezz
 • Garantieperiode
  5 jaar
 • Kwaliteitsnorm
  Vorst & weer bestendig

Product design specificaties

 • Materiaal
  tropisch hardhout met duurzaamheidsklasse 1 met FSC-keurmerk
 • Binnenbekleding
  Anti worteldoek