020 210 1750 | Klarna Achteraf betalen

Adezz Sevilla hardhout plantenbak 120 x 50 x 62 cm

Omschrijving Adezz Sevilla hardhout plantenbak 120 x 50 x 62 cm

De Sevilla plantenbak in vierkant model is een zeer praktische aankoop voor uw tuin, terras of balkon. U kunt deze plantenbak het gehele jaar door gebruiken want hij is bestand tegen vorst en regen. U kunt er in het voorjaar kleurige bollen in laten groeien. Als deze zijn uitgebloeid kunt u er fleurige eenjarige in zetten zoals afrikaantjes of petunia’s. U kunt deze praktische plantenbak prima op uw balkon neerzetten of op de erfafscheiding van uw voortuin of achtertuin. Deze fraaie plantenbak kunt u ook bestellen in een grotere maat, ideaal als u meer ruimte beschikbaar heeft. Maar u kunt natuurlijk ook een combinatie maken met een fraaie houten plantenbak in vierkant formaat.

Een stijlvolle houten plantenbak voor iedere tuin

U kunt bij Godu Tuin een keuze maken uit ons ruime assortiment houten plantenbakken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Niet alleen de rechthoekige modellen maar u kunt ook een grote ronde houten plantenbak bestellen. Deze is bijvoorbeeld heel geschikt voor een klein boompje. Daarnaast  zijn er mooie en stijlvolle pilaarvormige plantenbakken beschikbaar die uw balkon of tuin meteen een heel ander aanzien geven.  Hier kunt u bijvoorbeeld heel goed een bonsai boompje in zetten als afwisseling met kleurige eenjarige plantjes in uw tuin of op het balkon.

Mooie plantenbakken van hout maken uw tuin helemaal af

Mooie houten plantenbakken maken uw tuin helemaal zoals u hem altijd al had gewild. Onze houten plantenbakken zijn zeer duurzaam  en daarom geven wij hierop standaard 5 jaar garantie. Wilt u nog meer sfeer, dan bestelt u ook een fraaie tuinhaard die de lange zomeravonden nog gezelliger en sfeervoller maakt. U kunt voor dit doel ook kiezen voor een mooie Happy Cocoon table of een verwarmende vuurschaal. Hiermee creëert u de juiste sfeer voor heerlijke lange avonden op uw balkon of uw terras.

Maak met houten plantenbakken van uw tuin de gezelligste plek van het huis 

Het inrichten van de tuin kan een leuke bezigheid zijn. Als u de mogelijkheid heeft om uw tuin geheel te restylen is het aan te raden hier vooraf een plan of tekening van te maken. Waar plaatst u de houten plantenbakken voor buiten. Waar maakt u ruimte voor een keramieke terrashaard uit Mexico. Wilt u een apart hoekje voor een cortenschaal voor vuur zodat u het extra gezellig kunt maken op het terras? Ook daarmee moet u dan rekening houden bij het inrichten van de tuin. 

Onderhoudsarme accessoires voor uw tuin

Veel mensen vinden tuinieren leuk, maar het moet nu ook weer niet te veel tijd kosten. Onkruid wieden en de planten bijhouden kost al de nodige tijd. Het is dan goed te weten dat u kunt kiezen voor een hardhouten plantenbak die weinig tot geen onderhoud nodig heeft. U hoeft deze fraaie houten plantenbakken alleen eens in de paar jaar te bewerken met blanke beits om het hout te beschermen. Als u dit consequent doet dan gaat uw plantenbak van hout jarenlang mee. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een plantenbak van verzinkt staal of  cortenstaal.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Lengte
  120 cm
 • Breedte
  50 cm
 • Hoogte
  62 cm
 • Dikte
  20 cm

Algemene specificaties

 • Merk
  Adezz
 • Garantieperiode
  5 jaar
 • Kwaliteitsnorm
  Vorst & weer bestendig

Product design specificaties

 • Materiaal
  tropisch hardhout met duurzaamheidsklasse 1 met FSC-keurmerk
 • Binnenbekleding
  Anti worteldoek