020 210 1750 | Klarna Achteraf betalen

Adezz Sevilla hardhout plantenbak 150 x 50 x 62 cm

Omschrijving Adezz Sevilla hardhout plantenbak 150 x 50 x 62 cm

De Sevilla hardhouten plantenbak van het praktische formaat 150 x 50 cm is ideaal voor op uw balkon of op uw terras. U kunt deze plantenbak langs de muur plaatsen maar hij kan ook gewoon ‘los’ worden neergezet met vrolijk gekleurde eenjarige plantjes. Zodra het niet meer vriest, ongeveer  vanaf half mei, kunt u plantjes in houten plantenbakken buiten zetten die niet winterhard zijn. Als u ze goed verzorgt dan bloeien ze de hele zomer. Na de zomer kunt u deze plantjes vervangen door fraai gekleurde herfstbloeiers zoals asters. Deze planten zijn vaak winterhard en kunt u dus in principe buiten laten staan als het niet te hard vriest. Bij strenge vorst wordt aangeraden om plantenbakken binnen te zetten omdat winterharde planten die niet in de volle grond staan alsnog kunnen bevriezen.

Een mooie plantenbak siert uw tuin

Als u van uw tuin iets moois wilt maken dan doet u dat eenvoudig met de fraaie serie houten plantenbakken van Sevilla. Niet alleen de rechthoekige modellen staan prachtig in uw tuin. U kunt een combinatie maken met de pilaarmodel houten plantenbak die in diverse maten verkrijgbaar is. Hierin kunt u bijvoorbeeld een klein boompje planten om wat contrast aan te brengen in het geheel. De vierkante houten plantenbakken van Sevilla zijn geschikt voor grotere planten of een zee aan bloembollen of eenjarige bloeiers.

Met warmte maakt u uw tuin nog gezelliger

Wilt u ook ’s avonds of als het nog niet zo warm is lekker buiten kunnen zitten? Dan kunt u naast de fraaie plantenbakken van Sevilla een mooie en sfeervolle tuinhaard overwegen. Ook een mooie vuurtafel van steigerhout kan veel sfeer brengen op lange zwoele zomeravonden. Met deze stijlvolle accessoires van Godu Tuin kunt u in een handomdraai uw tuin omtoveren in een plek  waar u graag tijd doorbrengt.

Maak met houten plantenbakken van uw tuin de gezelligste plek van het huis 

Het inrichten van de tuin kan een leuke bezigheid zijn. Als u de mogelijkheid heeft om uw tuin geheel te restylen is het aan te raden hier vooraf een plan of tekening van te maken. Waar plaatst u de houten plantenbakken voor buiten. Waar maakt u ruimte voor een keramieke terrashaard uit Mexico. Wilt u een apart hoekje voor een cortenschaal voor vuur zodat u het extra gezellig kunt maken op het terras? Ook daarmee moet u dan rekening houden bij het inrichten van de tuin. 

Onderhoudsarme accessoires voor uw tuin

Veel mensen vinden tuinieren leuk, maar het moet nu ook weer niet te veel tijd kosten. Onkruid wieden en de planten bijhouden kost al de nodige tijd. Het is dan goed te weten dat u kunt kiezen voor een hardhouten plantenbak die weinig tot geen onderhoud nodig heeft. U hoeft deze fraaie houten plantenbakken alleen eens in de paar jaar te bewerken met blanke beits om het hout te beschermen. Als u dit consequent doet dan gaat uw plantenbak van hout jarenlang mee. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een plantenbak van verzinkt staal of  cortenstaal.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Lengte
  150 cm
 • Breedte
  50 cm
 • Hoogte
  62 cm
 • Dikte
  20 cm

Algemene specificaties

 • Merk
  Adezz
 • Garantieperiode
  5 jaar
 • Kwaliteitsnorm
  Vorst & weer bestendig

Product design specificaties

 • Materiaal
  tropisch hardhout met duurzaamheidsklasse 1 met FSC-keurmerk
 • Binnenbekleding
  Anti worteldoek