020 210 1750 | Klarna Achteraf betalen

Adezz Sevilla hardhout plantenbak 200 x 50 x 62 cm

Omschrijving Adezz Sevilla hardhout plantenbak 200 x 50 x 62 cm

De grote rechthoekige Sevilla hardhouten plantenbak van 200 x 50 cm is ideaal als u langs de muur van uw huis of de erfafscheiding een mooie plantenrij wilt plaatsen. U kunt er kleine boompjes in zetten of als deze houten plantenbak tegen een muur wordt geplaatst ook fraaie stokrozen of een klimplant die u tegen de muur omhoog laat kruipen. Een veelzijdige en dus ideale planenbak die op veel plaatsen toepasbaar is. Heeft u wat minder ruimte beschikbaar, dan kunt u dit model plantenbak ook in een kleiner formaat bestellen.

Met een houten plantenbak maakt u uw tuin snel knus en gezellig

Wilt u een gezellige tuin dan passen houten plantenbakken daar natuurlijk perfect bij. Niet alleen de plantenbakken van hout van het merk Sevilla maar ook de serie Valencia houten plantenbakken is zeer aan te bevelen. U kunt de grote rechthoekige plantenbak prima combineren met een vierkante plantenbak of een pilaarvormige plantenbak. Zo kunt u er eenvoudig een fraai geheel van maken. In de pilaarvormige plantenbakken kunt u bijvoorbeeld kleine bonsai boompjes planten of een tomaten- of peperplant. Dan kunt u na de zomer oogsten en genieten van verse groenten uit eigen tuin.

Mooie duurzame houten plantenbakken

De hardhouten plantenbakken van Godu Tuin blinken uit in duurzaamheid. Het zijn plantenbakken gemaakt van hardhout dat op verantwoorde wijze is gekapt en daarom duurzaamheidsklassse 1 heeft en het FSC keurmerk. Bovendien krijgt u op onze houten plantenbakken 5 jaar garantie. De plantenbakken van hout zijn vorstbestendig en deze kunt u dan ook met een gerust hart het hele haar door buiten laten staan. Let u er wel op dat de planten die in de bak staan ook tegen (strenge) vorst moeten kunnen. Planten die in de volle grond staan kunnen doorgaans beter tegen vorst dan planten die in een houten plantenbak staan.

Maak met houten plantenbakken van uw tuin de gezelligste plek van het huis 

Het inrichten van de tuin kan een leuke bezigheid zijn. Als u de mogelijkheid heeft om uw tuin geheel te restylen is het aan te raden hier vooraf een plan of tekening van te maken. Waar plaatst u de houten plantenbakken voor buiten. Waar maakt u ruimte voor een chimenea uit Mexico. Wilt u een apart hoekje voor een corten schaal voor vuur zodat u het extra gezellig kunt maken op het terras? Ook daarmee moet u dan rekening houden bij het inrichten van de tuin. 

Onderhoudsarme accessoires voor uw tuin

Veel mensen vinden tuinieren leuk, maar het moet nu ook weer niet te veel tijd kosten. Onkruid wieden en de planten bijhouden kost al de nodige tijd. Het is dan goed te weten dat u kunt kiezen voor een hardhouten plantenbak die weinig tot geen onderhoud nodig heeft. U hoeft deze fraaie houten plantenbakken alleen eens in de paar jaar te bewerken met blanke beits om het hout te beschermen. Als u dit consequent doet dan gaat uw plantenbak van hout jarenlang mee. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een plantenbak van polyester of van cortenstaal.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Lengte
  200 cm
 • Breedte
  50 cm
 • Hoogte
  62 cm
 • Dikte
  20 cm

Algemene specificaties

 • Merk
  Adezz
 • Garantieperiode
  5 jaar
 • Kwaliteitsnorm
  Vorst & weer bestendig

Product design specificaties

 • Materiaal
  tropisch hardhout met duurzaamheidsklasse 1 met FSC-keurmerk
 • Binnenbekleding
  Anti worteldoek