020 210 1750 | Klarna Achteraf betalen

Adezz Sevilla hardhout plantenbak 100 x 100 x 74 cm

Omschrijving Adezz Sevilla hardhout plantenbak 100 x 100 x 74 cm

De Sevilla houten plantenbak in het handige formaat van 100 x 100 cm is zowel binnen als buiten te gebruiken. U kunt deze plantenbak binnen bijvoorbeeld plaatsen in een ruime hal of in de entree van uw bedrijf. U kunt hem dan ook vullen met kleikorrels, een veel gebruikte manier om binnen planten te laten groeien in kantoorruimtes. Voor dit doel kan een plastic bak in deze hardhouten plantenbak worden geplaatst. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om grond in de bak te doen en er mooie bloeiende planten in te zetten. Zorg er dan voor dat deze genoeg licht krijgen en regelmatig worden voorzien van vers water.

Een fraaie houten plantenbak voor uw terras

Houten plantenbakken zijn zeer populair in zowel voortuinen als achtertuinen. Het grote voordeel is immers dat u ze gemakkelijk kunt verplaatsen om uw tuin een wat ander aangezicht te geven. U kunt mooie combinaties maken van houten plantenbakken of plantenbakken gemaakt van polyester. Voor beide materialen geldt dat ze zeer duurzaam zijn en dat u ze zomer en winter buiten kunt laten staan, mits de planten in de bakken bestand zijn tegen vorst. De Sevilla plantenbakken, die in diverse maten verkrijgbaar zijn, zijn diep genoeg om er ook struikjes en kleine boompjes in te planten. Kies dan wel een ruim formaat houten plantenbak, zoals dit model of zijn grotere variant houten plantenbak. Zorg er in ieder geval voor dat grotere planten en bomen voldoende ruimte hebben. Als u dit niet doet zal de plant vroegtijdig sterven en dat is natuurlijk erg zonde.

5 Jaar garantie op onze plantenbakken van duurzaam hardhout

Op alle plantenbakken van het merk Sevilla, dus ook op de pilaarmodellen en de rechthoekige modellen geven wij 5 jaar garantie. Deze houten plantenbak is dan ook zeer duurzaam en zal zonder problemen vele jaren meegaan. U kunt uw plantenbak van hout eventueel extra beschermen door hem te bewerken met blanke beits.

Maak met een hard houten plantenbak van uw tuin de gezelligste plek

Het inrichten van de tuin kan een leuke bezigheid zijn. Als u de mogelijkheid heeft om uw tuin geheel te restylen is het aan te raden hier vooraf een plan of tekening van te maken. Waar plaatst u de houten plantenbakken voor buiten. Waar maakt u ruimte voor een sfeervolle Mexicaanse vuurpot. Wilt u een apart hoekje voor een tuin vuurschaal zodat u het extra gezellig kunt maken op het terras? Ook daarmee moet u dan rekening houden bij het inrichten van de tuin. Wilt u buiten koken? Ook hiervoor vindt u alles in onze webshop.

Onderhoudsarme accessoires voor uw tuin

Veel mensen vinden tuinieren leuk, maar het moet nu ook weer niet te veel tijd kosten. Onkruid wieden en de planten bijhouden kost al de nodige tijd. Het is dan goed te weten dat u kunt kiezen voor een hardhouten plantenbak die weinig tot geen onderhoud nodig heeft. U hoeft deze fraaie houten plantenbakken alleen eens in de paar jaar te bewerken met blanke beits om het hout te beschermen. Als u dit consequent doet dan gaat uw plantenbak van hout jarenlang mee. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een plantenbak van polyester of van cortenstaal.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Lengte
  100 cm
 • Breedte
  100 cm
 • Hoogte
  74 cm
 • Dikte
  20 cm

Algemene specificaties

 • Garantieperiode
  5 jaar
 • Merk
  Adezz
 • Kwaliteitsnorm
  Vorst & weer bestendig

Product design specificaties

 • Materiaal
  tropisch hardhout met duurzaamheidsklasse 1 met FSC-keurmerk
 • Binnenbekleding
  Anti worteldoek