020 210 1750 | Klarna Achteraf betalen

Adezz Sevilla hardhout plantenbak 120 x 120 x 74 cm

Omschrijving Adezz Sevilla hardhout plantenbak 120 x 120 x 74 cm

Deze fraaie Sevilla hardhouten plantenbak in het handige formaat van 120 x 120 cm is een aanwinst voor uw tuin, terras of bedrijf. U kunt deze houten plantenbak, met een voering van worteldoek, gebruiken voor bloembollen, eenjarige planten en vaste planten. De houten plantenbak is ook diep genoeg om er een grote vaste plant in te zetten of een klein boompje.  U kunt natuurlijk meerdere houten plantenbakken plaatsen als u daar de ruimte voor heeft en dan variëren met verschillende maten. De hardhouten plantenbak in dit model is ook verkrijgbaar in een groter formaat maar ook kleinere formaten.

Een mooie houten plantenbak op uw balkon

Heeft u een balkon en wilt u dar wat gezelligheid aanbrengen? Dan kunt u deze fraaie houten plantenbak in vierkant formaat daar heel goed voor gebruiken. Maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor plantenbakken van andere materialen. Bij Godu Tuin vindt u ook cortenstaal plantenbakken  en plantenbakken van verzinkt staal. Een plantenbak van hardhout is vorstbestendig en kunt u dus zomer en winter buiten laten staan. Let wel op dat veel planten niet tegen vorst kunnen en dat u om die reden de bak bij vorst beter binnen kunt zetten. Ook planten die in de ‘koude grond’ wel winterhard zijn kunnen in een bak bevriezen. Wees hier dus alert op.

Geniet van fraaie planten in uw hardhouten plantenbak

Wilt u genieten van fraaie planten maar heeft u niet heel veel ruimte beschikbaar? Dan is deze stijlvolle houten plantenbak een uitkomst.  U kunt er het hele jaar door plantjes in zetten. En wilt u al vanaf het vroege voorjaar genieten van bloeiende bloemen? Plant dan in het najaar bollen in uw plantenbak en u heft als het een zachte winter is al in februari sneeuwklokjes en krokussen en wat later in het jaar tulpen en hyacinten om van te genieten. Wij geven op deze plantenbak een garantie van maar liefst 5 jaar omdat wij overtuigd zijn van de duurzame kwaliteit.

Maak met houten plantenbakken van uw tuin de gezelligste plek van het huis 

Het inrichten van de tuin kan een leuke bezigheid zijn. Als u de mogelijkheid heeft om uw tuin geheel te restylen is het aan te raden hier vooraf een plan of tekening van te maken. Waar plaatst u de houten plantenbakken voor buiten. Waar maakt u ruimte voor een sfeervolle Mexicaanse vuurpot. Wilt u een apart hoekje voor een cortenstaal schaal zodat u het extra gezellig kunt maken op het terras? Ook daarmee moet u dan rekening houden bij het inrichten van de tuin. Wilt u buiten koken? Ook hiervoor vindt u alles in onze webshop.

Onderhoudsarme accessoires voor uw tuin

Veel mensen vinden tuinieren leuk, maar het moet nu ook weer niet te veel tijd kosten. Onkruid wieden en de planten bijhouden kost al de nodige tijd. Het is dan goed te weten dat u kunt kiezen voor een hardhouten plantenbak die weinig tot geen onderhoud nodig heeft. U hoeft deze fraaie houten plantenbakken alleen eens in de paar jaar te bewerken met blanke beits om het hout te beschermen. Als u dit consequent doet dan gaat uw plantenbak van hout jarenlang mee. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een plantenbak van polyester of van cortenstaal.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Lengte
  120 cm
 • Breedte
  120 cm
 • Hoogte
  74 cm
 • Dikte
  20 cm

Algemene specificaties

 • Garantieperiode
  5 jaar
 • Merk
  Adezz
 • Kwaliteitsnorm
  Vorst & weer bestendig

Product design specificaties

 • Materiaal
  tropisch hardhout met duurzaamheidsklasse 1 met FSC-keurmerk
 • Binnenbekleding
  Anti worteldoek