020 210 1750 | Klarna Achteraf betalen

Adezz Sevilla hardhout plantenbak 140 x 140 x 74 cm

1 review

Omschrijving Adezz Sevilla hardhout plantenbak 140 x 140 x 74 cm

De Sevilla hardhouten plantenbak is een aanwinst voor uw tuin, terras of balkon. Deze houten plantenbak is bij uitstek geschikt voor een wat grotere plant of een klein boompje. Wilt u bijvoorbeeld een hortensia in ene bak zetten en wilt u dat deze volop de gelegenheid krijgt om uit te groeien tot een mooie struik, dan is deze hardhouten plantenbak een prima keuze. Deze plantenbak van hout in vierkant formaat is diep genoeg om een wat grotere plant voldoende ruimte te geven voor de wortels.

Een mooie houten plantenbak voor uw bedrijf

Heeft u een bedrijf met een mooi terrein voor de ingang? Dan wilt u natuurlijk dat dit terrein er netjes uitziet. Wilt u bezoekers op een fijne manier welkom heten dan plaatst u 1 of meer van deze fraaie houten plantenbakken voor de zaak. U kunt daarbij ook kiezen voor een Sevilla houten plantenbak in pilaarvorm die bij uitstek geschikt is voor een klein boompje of een plantenbak van hout in een wat kleiner formaat. Ook een combinatie van verschillende modellen is natuurlijk mogelijk.

Houten plantenbakken van duurzaam hardhout

Bij Godu Tuin koopt u uitsluitend houten plantenbakken van duurzaam hardhout met FSC keurmerk. Wij geven dan ook 5 jaar garantie op deze fraaie houten plantenbak in vierkant model. U kunt deze mooie plantenbak gebruiken om uw terras in te richten tot een gezellige plek. Het grote voordeel van houten plantenbakken is dat u ze makkelijk kunt verplaatsen als u eens een andere inrichting wilt. In de winter, als het hard vriest, kunt u onze hardhouten plantenbakken binnen zetten om de planten tegen bevriezen te beschermen. De bakken zelf zijn overigens wel vorstbestendig. Maak het extra gezellig met een sfeervolle vuurtafel of een corten vuurschaal zodat u ook lekker buiten kunt zitten als het al begint te schemeren. 

Maak met houten plantenbakken van uw tuin de gezelligste plek van het huis 

Het inrichten van de tuin kan een leuke bezigheid zijn. Als u de mogelijkheid heeft om uw tuin geheel te restylen is het aan te raden hier vooraf een plan of tekening van te maken. Waar plaatst u de houten plantenbakken voor buiten. Waar maakt u ruimte voor een sfeervolle Mexicaanse tuinhaard. Wilt u een apart hoekje voor een tuin vuurschaal zodat u het extra gezellig kunt maken op het terras? Ook daarmee moet u dan rekening houden bij het inrichten van de tuin. Wilt u buiten koken? Ook hiervoor vindt u alles in onze webshop.

Onderhoudsarme accessoires voor uw tuin

Veel mensen vinden tuinieren leuk, maar het moet nu ook weer niet te veel tijd kosten. Onkruid wieden en de planten bijhouden kost al de nodige tijd. Het is dan goed te weten dat u kunt kiezen voor een hardhouten plantenbak die weinig tot geen onderhoud nodig heeft. U hoeft deze fraaie houten plantenbakken alleen eens in de paar jaar te bewerken met blanke beits om het hout te beschermen. Als u dit consequent doet dan gaat uw plantenbak van hout jarenlang mee. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een plantenbak van polyester of van cortenstaal.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Lengte
  140 cm
 • Breedte
  140 cm
 • Hoogte
  74 cm
 • Dikte
  20 cm

Algemene specificaties

 • Garantieperiode
  5 jaar
 • Merk
  Adezz
 • Kwaliteitsnorm
  Vorst & weer bestendig

Product design specificaties

 • Materiaal
  tropisch hardhout met duurzaamheidsklasse 1 met FSC-keurmerk
 • Binnenbekleding
  Anti worteldoek

Reviews over Adezz Sevilla hardhout plantenbak 140 x 140 x 74 cm

Topproduct
Rony Lambrecht | 28-03-2019
Onze oude olijfboom zal zich binnenkort aan wat meer voetruimte moeten wennen, hebben hem daarom voorlopig ernaast geplaatst en volgens ons begint hij eraan te wennen. Bedankt voor de levering