020 210 1750 | Klarna Achteraf betalen

Adezz Sevilla hardhout plantenbak 60 x 60 x 62 cm

Omschrijving Adezz Sevilla hardhout plantenbak 60 x 60 x 62 cm

Deze fraaie Sevilla houten planenbak heeft een bescheiden formaat van 60 x 60 cm. Daardoor kunt u hem gemakkelijk overal plaatsen. Hij kan ook in de woonkamer staan met een mooie grote kamerplant erin. Maar behalve dat u deze plantenbak binnen kunt plaatsen kan hij natuurlijk ook prima op het balkon. Het terras of in de tuin. Heeft u bijvoorbeeld een kleine voortuin waar u niet zo veel werk aan wilt hebben, zet er dan een paar mooie houten plantenbakken neer die u kunt vullen met eenjarige of vaste planten. U kunt natuurlijk ook beginnen met bloembollen die u in het najaar poot en die in het vroege voorjaar al voor fraaie bloemen kunnen zorgen.

Maak van uw tuin een mooie plek met houten plantenbakken

Als u uw tuin opnieuw gaat inrichten dan wilt u misschien een tuin waar u niet zo heel veel werk aan heeft. Dan is de keuze voor mooie plantenbakken van hout of cortenstaal plantenbakken een prima investering. U kunt dan de inrichting van de tuin ook gemakkelijk aanpassen. Plantenbakken van hout of een ander materiaal zijn immers gemakkelijk te verplaatsen. Zo kunt u als een plantenbak van hout te veel in de zon staat deze een meer schaduwrijke plaats geven of andersom.

Stijlvolle plantenbakken van hout voor uw tuin of terras

De stijlvolle houten plantenbakken van Sevilla kunt u zowel in uw tuin plaatsen als op uw balkon of op uw terras. Vooral het handzame formaat van 60 x 60 is bij uitstek geschikt voor een balkon omdat u daar vaak minder ruimte heeft. U kunt deze plantenbak ook gemakkelijk binnen zetten als de planten die erin staan niet winterhard zijn. De plantenbak zelf kan zonder problemen zomer en winter buiten blijven staan. Daarom geven wij ook met een gerust hart 5 jaar garantie op deze fraaie houten plantenbak.

Maak met houten plantenbakken van uw tuin de gezelligste plek van het huis 

Het inrichten van de tuin kan een leuke bezigheid zijn. Als u de mogelijkheid heeft om uw tuin geheel te restylen is het aan te raden hier vooraf een plan of tekening van te maken. Waar plaatst u de houten plantenbakken voor buiten. Waar maakt u ruimte voor een chimenea uit Mexico. Wilt u een apart hoekje voor een corten schaal voor vuur zodat u het extra gezellig kunt maken op het terras? Ook daarmee moet u dan rekening houden bij het inrichten van de tuin. 

Onderhoudsarme accessoires voor uw tuin

Veel mensen vinden tuinieren leuk, maar het moet nu ook weer niet te veel tijd kosten. Onkruid wieden en de planten bijhouden kost al de nodige tijd. Het is dan goed te weten dat u kunt kiezen voor een hardhouten plantenbak die weinig tot geen onderhoud nodig heeft. U hoeft deze fraaie houten plantenbakken alleen eens in de paar jaar te bewerken met blanke beits om het hout te beschermen. Als u dit consequent doet dan gaat uw plantenbak van hout jarenlang mee. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een plantenbak van polyester of van cortenstaal.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Lengte
  60 cm
 • Breedte
  60 cm
 • Hoogte
  62 cm
 • Dikte
  20 cm

Algemene specificaties

 • Merk
  Adezz
 • Garantieperiode
  5 jaar
 • Kwaliteitsnorm
  Vorst & weer bestendig

Product design specificaties

 • Materiaal
  tropisch hardhout met duurzaamheidsklasse 1 met FSC-keurmerk
 • Binnenbekleding
  Anti worteldoek