020 210 1750 | Klarna Achteraf betalen

Adezz Sevilla hardhout plantenbak 80 x 80 x 74 cm

Omschrijving Adezz Sevilla hardhout plantenbak 80 x 80 x 74 cm

De mooie Sevilla houten plantenbak in het praktische formaat van 80 x 80 cm is ideaal voor uw balkon of terras. Dankzij het formaat kunt u deze mooie houten plantenbakken vrijwel overal plaatsen. U kunt ze ook prima combineren met de rest van de inrichting van uw tuin, zoals een fraaie vuurtafel of een mooie en sfeervolle tuinhaard.  Zo richt u uw tuin in een handomdraai sfeervol in met accessoires waar u vele jaren plezier van zult hebben.

Houten plantenbakken sieren uw tuin

Als u uw tuin stijlvol wilt inrichten met natuurlijke materialen dan kiest u natuurlijk voor houten plantenbakken. U kunt behalve deze stijlvolle houten plantenbak in vierkant ook kiezen voor een ronde plantenbak of een praktische rechthoekige plantenbak voor langs de gevel, waar u fraaie stokrozen in kunt zetten. Op deze manier kunt u een mooie combinatie maken van verschillende modellen houten plantenbakken voor een mooi afwisselend geheel. Het grote voordeel van onze plantenbakken van hardhout is dat ze zeer duurzaam zijn en het FSC kenmerk hebben. Voor deze plantenbakken is alleen op verantwoorde wijze hout gekapt. U kunt uw plantenbak van hout zonder problemen het hele jaar buiten laten staan, mits uw planten ook in een bak winterhard zijn.

Het hele jaar door genieten van een mooie tuin

Als u niet zo van tuinieren houdt of u heeft er niet zo veel tijd voor dan zijn houten plantenbakken ene uitkomst. U kunt dan toch genieten van groen en bloeiende planten in uw tuin maar het onderhoud is te verwaarlozen. Natuurlijk moeten de bakken wel regelmatig water krijgen, zeker als het een droge zomer is. Daarnaast is het verstandig om uitgebloeide bloemen te verwijderen. Op uw aankoop van houten plantenbakken geven wij u 5 jaar garantie. Wij doen dit omdat wij vertrouwen hebben in onze producten. Godu Tuin is trots op het assortiment houten plantenbakken en beveelt deze dan ook van harte bij u aan.

Maak met houten plantenbakken van uw tuin de gezelligste plek van het huis 

Het inrichten van de tuin kan een leuke bezigheid zijn. Als u de mogelijkheid heeft om uw tuin geheel te restylen is het aan te raden hier vooraf een plan of tekening van te maken. Waar plaatst u de houten plantenbakken voor buiten. Waar maakt u ruimte voor een sfeervolle Mexicaanse terraskachel. Wilt u een apart hoekje voor een tuin vuurschaal zodat u het extra gezellig kunt maken op het terras? Ook daarmee moet u dan rekening houden bij het inrichten van de tuin. Wilt u buiten koken? Ook hiervoor vindt u alles in onze webshop.

Onderhoudsarme accessoires voor uw tuin

Veel mensen vinden tuinieren leuk, maar het moet nu ook weer niet te veel tijd kosten. Onkruid wieden en de planten bijhouden kost al de nodige tijd. Het is dan goed te weten dat u kunt kiezen voor een hardhouten plantenbak die weinig tot geen onderhoud nodig heeft. U hoeft deze fraaie houten plantenbakken alleen eens in de paar jaar te bewerken met blanke beits om het hout te beschermen. Als u dit consequent doet dan gaat uw plantenbak van hout jarenlang mee. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een plantenbak van polyester of van cortenstaal.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Lengte
  80 cm
 • Breedte
  80 cm
 • Hoogte
  74 cm
 • Dikte
  20 cm

Algemene specificaties

 • Garantieperiode
  5 jaar
 • Merk
  Adezz
 • Kwaliteitsnorm
  Vorst & weer bestendig

Product design specificaties

 • Materiaal
  tropisch hardhout met duurzaamheidsklasse 1 met FSC-keurmerk
 • Binnenbekleding
  Anti worteldoek