Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Bonfeu Bonbarrel Terrashaard BIP

Omschrijving Bonfeu Bonbarrel Terrashaard BIP

Deze multifunctionele kachel kan dienst doen als normale haard én als barbecue. Door het bijgeleverde barbecuerooster braad je met het grootste gemak een mals stuk vlees of knapperige groentespiesjes tijdens een zomerse avond, of rooster je marshmallows tijdens een koude winternacht. Het hele jaar door zorgt deze BonFeu terrashaard voor een gezellig vuurtje in de tuin. Door het strakke design past de haard goed in elke tuin of terras.

Multifunctioneel: De BonFeu Bonbarrel is te gebruiken als rookoven, vuurkorf en barbecue. En wil je je tuinafval opstoken? Ook dat is geen probleem in deze multifunctionele kachel. 

Makkelijk in gebruik: Gebruiksgemak staat bij BonFeu hoog in het vaandel. De haard vraagt niet veel onderhoud. Eens in de zoveel tijd een doekje eroverheen halen is voldoende. Door de zeer goede stabiliteit ondervind je geen last van asresten op het terras. Je hebt dus wel de lusten, maar niet de lasten!

Een lange levensduur: Dit Nederlandse merk is voorloper op het gebied van terrashaarden en garandeert de hoogste kwaliteit. Daarom is de haard voorzien van een dikker staal dan gebruikelijk en een hittebestendige coating. Deze sfeervolle haard ziet er dus niet alleen strak en stijlvol uit, maar gaat ook zeer lang mee zonder dat je er omkijken naar heeft. Om de haard aanzienlijk langer mooi te houden, kun je gebruik maken van een beschermhoes.

Kenmerken Bonfeu Bonbarrel Terrashaard BIP

  • Bij aankoop van een verlengstuk is het mogelijk de haard ook onder overkapping te plaatsen.
  • De haard verwarmt niet alleen aan de voorkant, maar rondom, zodat iedereen er lekker warmpjes bij zit.
  • Te gebruiken om te grillen, te roken of om vuurtje te stoken
  • Door de hoge kwaliteit materialen is de haard stoot- en scheurbestendig.
  • De terrashaard is onderhoudsvriendelijk

Specificaties

Algemene specificaties

  • Garantieperiode
    1 jaar