Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Gardenmaxx Tuinhaard Amayo 150 cm cortenstaal

Omschrijving Gardenmaxx Tuinhaard Amayo 150 cm cortenstaal

De Tuinhaard Amayo heeft een modern design, die in elke tuin past. Deze tuinhaard is voorzien van een uitneembare aslade en rooster, dat is erg makkelijk schoonmaken! Geniet vele jaren met het stoken van een vuur met deze tijdloze haard! Deze tuinhaard is dubbelwandig uitgevoerd.  Dit model is ook verkrijgbaar in de kleur zwart.

De tuinhaard Amayo is een prachtig model. Dit is een moderne haard gemaakt van cortenstaal. Het stookgedeelte is dubbelwandig uitgevoerd, dat maakt de tuinhaard extra bestand tegen een hoge temperatuur. De schoorsteen is uitgerust met een regenkap waardoor inregenen niet gebeurt. Deze haard heeft maar weinig ruimte nodig en past daarom op elke plek in uw tuin! Met dit prachtige design kunt u gezellig genieten van een avondje in de tuin en uw familie en vrienden verwarmen.

In deze mooie tuinhaard zit een asbak waardoor de haard eenvoudig te onderhouden is. Het meegeleverde rooster zorgt voor een uitstekende zuurstoftoevoer en zorgt dus voor een goede verbranding. Een mooi vuur stoken is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest.

Cortenstaal

Deze tuinhaard is gemaakt van cortenstaal. Deze staal soort  is bestand tegen elk weer en heeft een lange levensduur. Deze staalsoort heeft een lange levensduur omdat de eerste corrosielaag verdere aantasting tegenhoudt waardoor schilderen en onderhoud niet nodig zijn. De tuinhaard kan het hele jaar door buiten blijven staan. Cortenstaal staat bekend om zijn bruinoranje roestkleur en de lange levensduur. Deze tuinhaard wordt bij langer gebruik steeds mooier.

Garantie

Op alle tuinhaarden van staal zit 1 of 2 jaar fabrieksgarantie, afhankelijk van de fabrikant, onverminderd de wettelijke rechten omtrent garantie en conformiteit. Cortenstaal vormt van nature een beschermend roestlaagje wat ervoor zorgt dat de haard niet doorroest. Haarden met coating worden beschermd door de laklaag, maar door normaal gebruik en weersinvloeden kan de haard uiteindelijk toch wat roestplekken gaan vertonen, voornamelijk rond het stookvlak. Deze roestplekken geven een tuinhaard meer karakter en maken de kachel dus vooral mooier! Qua gebruik maakt het geen verschil door de zeer degelijke kwaliteit van deze haarden. Indien u de haard goed schoonhoudt, en eventueel afdekt, onder een afdak plaatst of bij langdurig slecht weer binnen plaatst, zal de haard zijn coating wel langer behouden.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Lengte
  35 cm
 • Breedte
  35 cm
 • Hoogte
  160 cm
 • Gewicht
  41 kg
 • Dikte
  2 cm

Algemene specificaties

 • Land van herkomst
  Nederland
 • Garantieperiode
  1 jaar
 • Merk
  Gardenmaxx

Product design specificaties

 • Materiaal
  Cortenstaal
 • Kleur
  Roest