Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Gardenmaxx Tuinhaard Chingo cortenstaal

Omschrijving Gardenmaxx Tuinhaard Chingo cortenstaal

De tuinhaard Chingo heeft een mooi trapezium gevormd design, welke tabs uitloopt naar boven. De tuinhaard is voorzien van een uitneembaar rooster en aslade. Dit is erg handig als u uw tuinhaard wilt schoonmaken. U kunt vele jaren genieten van stookplezier met deze prachtige tuinhaard. Deze tuinhaard is  ook uitvoerbaar in de kleur zwart.

De tuinhaard Chingo is strak vormgegeven en heeft een hoogte van 190 cm. U heeft daardoor ook veel minder last van de rook. De tuinhaard is gemaakt van 1.6 mm dik hoogwaardig staal. U kunt zo jarenlang genieten van deze mooie haard! De Chingo tuinhaard is gecoat met een zwarte hittebeschermende lak. De terrashaard Chingo heeft een uitneembare aslade en rooster.deze haard heeft een uitstekend brandvermogen. De Chingo is een stijlvol rechthoekige haard en heeft een sterke uitstraling door het gebruikte materiaal. De haard kan 4 brandhout stukken tegelijk verbranden.

Cortenstaal

De tuinhaard Chingo is gemaakt van cortenstaal. Deze staalsoort heeft een lange levensduur. De eerste corrosielaag voorkomt verdere aantasting aan het staal en dat maakt dit materiaal bestand tegen elk weer, dat zorgt weer voor een hele lange levensduur. Schilderen en onderhoud is met cortenstaal ook niet nodig. Doordat de tuinhaard bestand is tegen elk weer  kan hij het hele jaar door buiten staan.  Wat Kenmerkend is voor cortenstaal is de bruinoranje roestkleur en de lange levensduur. Na enige tijd gebruik krijgt cortenstaal  de mooie roestbruine kleur.

Garantie

Op alle tuinhaarden van staal zit 1 of 2 jaar fabrieksgarantie, afhankelijk van de fabrikant, onverminderd de wettelijke rechten omtrent garantie en conformiteit. Cortenstaal vormt van nature een beschermend roestlaagje wat ervoor zorgt dat de haard niet doorroest. Haarden met coating worden beschermd door de laklaag, maar door normaal gebruik en weersinvloeden kan de haard uiteindelijk toch wat roestplekken gaan vertonen, voornamelijk rond het stookvlak. Deze roestplekken geven een tuinhaard meer karakter en maken de kachel dus vooral mooier! Qua gebruik maakt het geen verschil door de zeer degelijke kwaliteit van deze haarden. Indien u de haard goed schoonhoudt, en eventueel afdekt, onder een afdak plaatst of bij langdurig slecht weer binnen plaatst, zal de haard zijn coating wel langer behouden.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Lengte
  62 cm
 • Breedte
  45 cm
 • Hoogte
  190 cm
 • Gewicht
  48 kg
 • Dikte
  2 cm

Algemene specificaties

 • Land van herkomst
  Nederland
 • Garantieperiode
  1 jaar
 • Merk
  Gardenmaxx

Product design specificaties

 • Materiaal
  Cortenstaal
 • Kleur
  Roest