020 210 1750 | Klarna Achteraf betalen

Adezz Valencia hardhout plantenbak 120 x 50 x 60 cm

Omschrijving Adezz Valencia hardhout plantenbak 120 x 50 x 60 cm

De Valencia houten plantenbak in dit handige formaat past op ieder balkon en op ieder terras. U kunt hem eigenlijk overal neerzetten, u kunt er ook een combinatie van maken met de andere twee beschikbare maten rechthoekige plantenbakken. Deze mooie plantenbak is namelijk ook verkrijgbaar in de maat 200 cm en u kunt kiezen voor een langwerpige houten plantenbak van 150 cm. U kunt deze hardhouten plantenbakken het gehele jaar buiten laten staan want het hout is hier prima tegen bestand. Houd wel rekening met de winterhardheid van uw planten. Als de planten in de houten plantenbakken niet tegen vorst kunnen dan adviseren wij u om de bakken voordat de winter invalt in uw schuur of garage te zetten.

Een fraaie houten plantenbak die zich overal thuis voelt

Onze hardhouten plantenbakken worden vervaardigd van tropisch hardhout dat speciaal voor dit doel wordt gekweekt. Er worden dus geen bomen voor gekapt die daar niet voor bedoeld zijn. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze plantenbakken van hardhout en geven daarom met een gerust hart 5 jaar garantie. U hoeft de bakken niet of nauwelijks te onderhouden. Wel kunt u ze insmeren met blanke beits om het hout langer in goede conditie te houden.

Maak van uw balkon of tuin een paradijsje met houten plantenbakken

Wilt u af van het allegaartje aan plantenbakken in uw tuin of gaat u de tuin geheel opnieuw inrichten? Bestel dan nu deze duurzame houten plantenbak, geschikt voor alle soorten planten die niet te veel ruimte inde breedte nodig hebben. En wilt u wat afwisseling, bekijk dan bijvoorbeeld ons assortiment polyester plantenbakken, die minstens net zo duurzaam zijn als onze hardhouten plantenbakken. Met een cortenstaal schaal of een sfeervolle Mexicaanse terrashaard maakt u het plaatje helemaal compleet voor veel lange avonden in de tuin.

Onderhoudsarme accessoires voor uw tuin

Veel mensen vinden tuinieren leuk, maar het moet nu ook weer niet te veel tijd kosten. Onkruid wieden en de planten bijhouden kost al de nodige tijd. Het is dan goed te weten dat u kunt kiezen voor een hardhouten plantenbak die weinig tot geen onderhoud nodig heeft. U hoeft deze fraaie houten plantenbakken alleen eens in de paar jaar te bewerken met blanke beits om het hout te beschermen. Als u dit consequent doet dan gaat uw plantenbak van hout jarenlang mee. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een plantenbak van polyester of van cortenstaal.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Lengte
  120 cm
 • Breedte
  50 cm
 • Hoogte
  60 cm
 • Dikte
  20 cm
 • Afmeting bovenrand
  6,8

Algemene specificaties

 • Garantieperiode
  5 jaar
 • Merk
  Adezz
 • Kwaliteitsnorm
  Vorst & weer bestendig

Product design specificaties

 • Materiaal
  tropisch hardhout met duurzaamheidsklasse 1 met FSC-keurmerk
 • Binnenbekleding
  Anti worteldoek