020 210 1750 | Klarna Achteraf betalen

Adezz Valencia hardhout plantenbak 150 x 50 x 60 cm

Omschrijving Adezz Valencia hardhout plantenbak 150 x 50 x 60 cm

In deze fraai vormgegeven Valencia houten plantenbak kunt u het hele jaar door plantjes laten groeien. U kunt ervoor kiezen om er voor de winter bollen in te planten. Als deze zijn uitgebloeid kunt u kiezen voor een vrolijke plantenbak van hout vol eenjarige bloeiende plantjes. Zorg er wel voor dat het niet meer vriest als u deze plantjes poot, want anders heeft u er natuurlijk niet heel erg lang plezier van. Deze plantenbak is o.a. ook verkrijgbaar in het formaat 200 x 50 x 60 cm.

Een houten plantenbak voor het hele jaar

Deze plantenbak kan prima tegen vorst. Het duurzaam gekapte hardhout waarvan hij is gemaakt heeft klasse 1 en het FSC keurmerk. U kunt deze fraaie plantenbak bijvoorbeeld combineren net een plantenbak van hout in vierkant model. Deze kunt u op de hoeken zetten met een klein boompje erin. Deze kan dan zorgen voor wat schaduw, zodat de plantjes in de rechthoekige plantenbak niet de hele dag in de volle zon staan.

Een fraaie rechthoekige plantenbak voor uw balkon of terras

U kunt deze fraaie hardhouten plantenbak plaatsen langs de rand van uw balkon of terras. Het voordeel van plantenbakken van hout is natuurlijk dat u ze eenvoudig kunt verplaatsen als u de indeling wilt aanpassen. Wilt u een klein boompje in een plantenbak zetten dan kunnen wij onze pilaar plantenbakken aanbevelen.  Deze zijn bij uitstek geschikt voor kleine boompjes. Op al onze plantenbakken geven wij 5 jaar garantie omdat wij overtuigd zijn van de prima kwaliteit. Wilt u het niet alleen gezellig maken op uw terras maar wilt u er ook warm bij zitten? Bekijk dan ook ons assortiment tuin vuurschalen of vuurtafels met een inbouwhaard. Hiermee creëert u direct een prima sfeer voor lange avonden in de tuin, ook als het nog wat fris is in het voorjaar of de herfst langzaamaan zijn intrede doet.

Maak met houten plantenbakken van uw tuin de gezelligste plek van het huis 

Het inrichten van de tuin kan een leuke bezigheid zijn. Als u de mogelijkheid heeft om uw tuin geheel te restylen is het aan te raden hier vooraf een plan of tekening van te maken. Waar plaatst u de houten plantenbakken voor buiten. Waar maakt u ruimte voor een sfeervolle Mexicaanse tuinkachel. Wilt u een apart hoekje voor een vuurschaal zodat u het extra gezellig kunt maken op het terras? Ook daarmee moet u dan rekening houden bij het inrichten van de tuin.

Onderhoudsarme accessoires voor uw tuin

Veel mensen vinden tuinieren leuk, maar het moet nu ook weer niet te veel tijd kosten. Onkruid wieden en de planten bijhouden kost al de nodige tijd. Het is dan goed te weten dat u kunt kiezen voor een hardhouten plantenbak die weinig tot geen onderhoud nodig heeft. U hoeft deze fraaie houten plantenbakken alleen eens in de paar jaar te bewerken met blanke beits om het hout te beschermen. Als u dit consequent doet dan gaat uw plantenbak van hout jarenlang mee. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een plantenbak van polyester of van cortenstaal.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Lengte
  150 cm
 • Breedte
  50 cm
 • Hoogte
  60 cm
 • Dikte
  20 cm
 • Afmeting bovenrand
  6,8

Algemene specificaties

 • Garantieperiode
  5 jaar
 • Merk
  Adezz
 • Kwaliteitsnorm
  Vorst & weer bestendig

Product design specificaties

 • Materiaal
  tropisch hardhout met duurzaamheidsklasse 1 met FSC-keurmerk
 • Binnenbekleding
  Anti worteldoek