020 210 1750 | Klarna Achteraf betalen

Adezz Valencia hardhout plantenbak 200 x 50 x 60 cm

Omschrijving Adezz Valencia hardhout plantenbak 200 x 50 x 60 cm

Een houten plantenbak van een zeer royale afmeting past perfect langs de muur in uw tuin of op een ruim balkon of dakterras. Deze hardhouten plantenbak is gemaakt van duurzaam hardhout van duurzaamheidsklasse 1. Daarom geven wij hierop met een gerust hart 5 jaar garantie. Het hout is onderhoudsarm en u kunt de bak zomer en winter buiten laten s taan, mits de planten in de bak ook in een bak  bestand zijn tegen vorst, uw tuincentrum kan u hierover adviseren. Deze fraaie plantenbak van hout biedt met zijn royale afmetingen ruimte aan een zee aan kleurige eenjarige plantjes. Maar u kunt er natuurlijk ook mooie rozen in zetten die u tegen de muur laat groeien.

Creëer een mooi geheel in uw houten plantenbakken

Houten plantenbakken van ruim formaat bieden u de mogelijkheid om uw creativiteit de vrije loop te laten bij het inrichten. U kunt een afwisseling maken van bloeiende en groene planten of kleine boompjes in en maak er zo een sfeervol geheel van. Zorg er wel voor dat de planten goed met elkaar ‘matchen’ en evenveel zonlicht en water nodig hebben. In de loop van het seizoen kunt u eenjarige plantjes in uw houten plantenbak vervangen door planten die later in het jaar bloemen geven zoals herfstasters. De fraaie Valencia plantenbakken kunt u prima combineren met andere accessoires voor uw tuin zoals een sfeervolle Mexicaanse terraskachel. U kunt de plantenbak in de wintermaanden eenvoudig in uw schuur of garage zetten als de planten niet winterhard zijn.

De ideale plantenbak voor uw tuin

Deze fraaie hardhouten plantenbak is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Heeft u wat minder ruimte dan kunt u voor een wat kleiner formaat kiezen. Houten plantenbakken voor buiten zijn stijlvol en passen daarom zeker in uw tuin-inrichting. Door het ruime aanbod van hardhouten plantenbakken van het merk Valencia kunt u ook een fraaie combinatie maken van verschillende afmetingen, bijvoorbeeld in combinatie met een houten plantenbak in vierkant formaat. U kunt zo de beschikbare ruimte in uw tuin of op uw balkon optimaal benutten.

Maak met houten plantenbakken van uw tuin de gezelligste plek van het huis 

Het inrichten van de tuin kan een leuke bezigheid zijn. Als u de mogelijkheid heeft om uw tuin geheel te restylen is het aan te raden hier vooraf een plan of tekening van te maken. Waar plaatst u de houten plantenbakken voor buiten. Waar maakt u ruimte voor een sfeervolle terrashaard. Wilt u een apart hoekje voor een cortenstaal schaal zodat u het extra gezellig kunt maken op het terras? Ook daarmee moet u dan rekening houden bij het inrichten van de tuin. Wilt u buiten koken? Ook hiervoor vindt u alles in onze webshop.

Onderhoudsarme accessoires voor uw tuin

Veel mensen vinden tuinieren leuk, maar het moet nu ook weer niet te veel tijd kosten. Onkruid wieden en de planten bijhouden kost al de nodige tijd. Het is dan goed te weten dat u kunt kiezen voor een hardhouten plantenbak die weinig tot geen onderhoud nodig heeft. U hoeft deze fraaie houten plantenbakken alleen eens in de paar jaar te bewerken met blanke beits om het hout te beschermen. Als u dit consequent doet dan gaat uw plantenbak van hout jarenlang mee. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een bloembak van polyester of van cortenstaal.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Lengte
  200 cm
 • Breedte
  50 cm
 • Hoogte
  60 cm
 • Dikte
  20 cm
 • Afmeting bovenrand
  6,8

Algemene specificaties

 • Garantieperiode
  5 jaar
 • Merk
  Adezz
 • Kwaliteitsnorm
  Vorst & weer bestendig

Product design specificaties

 • Materiaal
  tropisch hardhout met duurzaamheidsklasse 1 met FSC-keurmerk
 • Binnenbekleding
  Anti worteldoek