020 210 1750 | Klarna Achteraf betalen

Adezz Valencia hardhout plantenbak 100 x 100 x 95 cm

Omschrijving Adezz Valencia hardhout plantenbak 100 x 100 x 95 cm

Dit is een houten plantenbak vervaardigd van tropisch hardhout met duurzaamheidsklasse 1. Hiervoor heeft dus geen schadelijke kap van tropisch hardhout plaatsgevonden. Deze mooie plantenbak van hout staat prachtig in uw tuin, op uw terras of op uw ruime balkon. Ook kunt u deze houten plantenbakken gebruiken om het terrein voor uw winkel of kantoor te verfraaien.

Een fraaie plantenbak van hout voor buiten

Wilt u een mooie tuin waaraan u niet al te veel onderhoud wilt hebben? Kies dan voor een fraaie houten plantenbak in vierkant formaat. In het voorjaar kunt u er eenjarige plantjes in zetten die u aan het einde van de zomer kunt vervangen door planten die bloeien in de herfst. Als de planten niet winterhard zijn dan kunt u deze eenvoudig in uw schuur of garage zetten om ze daar te laten overwinteren. Een hardhouten bak voor uw planten kan in principe gedurende de zomer en winter buiten staan als de planten dit ook verdragen. De binnenzijde van de bak is bekleed met een worteldoek. U heeft op uw Valencia plantenbak altijd 5 jaar garantie.

Richt uw tuin stijlvol in met plantenbakken van hardhout

U kunt uw tuin eenvoudig inrichten met houten plantenbakken van duurzaam hardhout. De plantenbakken die wij aanbieden zijn van het merk Adezz, dit staat voor duurzame topkwaliteit. Deze plantenbakken zijn mooi en bovendien vragen ze weinig onderhoud. Wilt u wat afwisseling in de tuin dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor plantenbakken van verzinkt staal. Het voordeel van plantenbakken in uw tuin is dat u ze gemakkelijk kunt verplaatsen om de tuin per seizoen een andere indeling te geven. Let er wel op dat de planten in de houten plantenbak genoeg zonlicht krijgen en dat u ze gemakkelijk kunt bereiken om de planten water te geven, aangezien planten in een bak geen grondwater kunnen opnemen en dus afhankelijk zijn van regen of van een extra gieter water.

Maak met houten plantenbakken van uw tuin de gezelligste plek van het huis 

Het inrichten van de tuin kan een leuke bezigheid zijn. Als u de mogelijkheid heeft om uw tuin geheel te restylen is het aan te raden hier vooraf een plan of tekening van te maken. Waar plaatst u de houten plantenbakken voor buiten. Waar maakt u ruimte voor een sfeervolle tuinhaard. Wilt u een apart hoekje voor een vuur schaal zodat u het extra gezellig kunt maken op het terras? Ook daarmee moet u dan rekening houden bij het inrichten van de tuin. Wilt u buiten koken? Ook hiervoor vindt u alles in onze webshop.

Onderhoudsarme accessoires voor uw tuin

Veel mensen vinden tuinieren leuk, maar het moet nu ook weer niet te veel tijd kosten. Onkruid wieden en de planten bijhouden kost al de nodige tijd. Het is dan goed te weten dat u kunt kiezen voor een hardhouten plantenbak die weinig tot geen onderhoud nodig heeft. U hoeft deze fraaie houten plantenbakken alleen eens in de paar jaar te bewerken met blanke beits om het hout te beschermen. Als u dit consequent doet dan gaat uw plantenbak van hout jarenlang mee. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een plantenbak van polyester of van cortenstaal.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Lengte
  100 cm
 • Breedte
  100 cm
 • Hoogte
  95 cm
 • Dikte
  20 cm
 • Hoogte pootjes
  9 cm
 • Afmeting bovenrand
  8,8

Algemene specificaties

 • Garantieperiode
  5 jaar
 • Merk
  Adezz
 • Kwaliteitsnorm
  Vorst & weer bestendig

Product design specificaties

 • Materiaal
  tropisch hardhout met duurzaamheidsklasse 1 met FSC-keurmerk
 • Binnenbekleding
  Anti worteldoek