020 210 1750 | Klarna Achteraf betalen

Adezz Valencia hardhout plantenbak 120 x 120 x 95 cm

1 review

Omschrijving Adezz Valencia hardhout plantenbak 120 x 120 x 95 cm

Deze stijlvolle houten plantenbak is ideaal om uw tuin mee te verfraaien. Dankzij het ruime formaat kunt u hem gebruiken voor een grote plant of een boompje, maar natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om er in het voorjaar vrolijke eenjarige plantjes in te zetten. Houd er dan rekening mee dat deze plantjes niet winterhard zijn en dat er dus geen strenge vorst meer mag voorvallen. De IJsheiligen (van 10 tot 14 mei) zijn hiervoor een graadmeter die door menig boer en tuinder in acht wordt genomen. Een plantenbak van hardhout is ideaal omdat het materiaal zeer slijtvast is en daarom jaren meegaat. In tegenstelling tot kunststof kan een hardhouten plantenbak voor buiten prima tegen vorst.

Een fraai ingerichte tuin met hardhouten plantenbakken

Het is heel gemakkelijk om uw tuin mooi in te richten als u deze fraaie plantenbak van hout kiest. U kunt hem namelijk gemakkelijk verplaatsen als u bij het aanbreken van een nieuw seizoen de tuin een ander aanzicht wilt geven. U heeft dus veel meer vrijheid dan wanneer u in uw tuin perken of borders aanbrengt. Deze staan immers vast. Wilt u hier iets aan veranderen moet de hele tuin worden gerestyled. Als u kiest voor een houten plantenbak voor buiten dan kunt u probleemloos variëren met de indeling van uw tuin.

Een duurzame plantenbak van hout

De Valencia hardhout plantenbak is een goede keuze als u een grote plant in de bak wilt zetten. Door zijn diepte kunt u er voldoende grond in doen om de plant goed wortel te laten schieten en zo te laten groeien. Voor kleinere planten kunt u kiezen voor een ander formaat hardhouten plantenbak. De langwerpige varianten van de hardhouten plantenbakken kunt u ook gemakkelijk tegen een muur plaatsen voor een fraai effect. U kunt hier ook klimplanten in zetten die u middels een raster aan de muur laat groeien. Wij staan garant voor de kwaliteit van deze plantenbak en daarom heeft u hierop 5 jaar garantie.

Maak met houten plantenbakken van uw tuin de gezelligste plek van het huis 

Het inrichten van de tuin kan een leuke bezigheid zijn. Als u de mogelijkheid heeft om uw tuin geheel te restylen is het aan te raden hier vooraf een plan of tekening van te maken. Waar plaatst u de houten plantenbakken voor buiten. Waar maakt u ruimte voor een sfeervolle tuinhaard. Wilt u een apart hoekje voor een tuin vuurschaal zodat u het extra gezellig kunt maken op het terras? Ook daarmee moet u dan rekening houden bij het inrichten van de tuin. Wilt u buiten koken? Ook hiervoor vindt u alles in onze webshop.

Onderhoudsarme accessoires voor uw tuin

Veel mensen vinden tuinieren leuk, maar het moet nu ook weer niet te veel tijd kosten. Onkruid wieden en de planten bijhouden kost al de nodige tijd. Het is dan goed te weten dat u kunt kiezen voor een hardhouten plantenbak die weinig tot geen onderhoud nodig heeft. U hoeft deze fraaie houten plantenbakken alleen eens in de paar jaar te bewerken met blanke beits om het hout te beschermen. Als u dit consequent doet dan gaat uw plantenbak van hout jarenlang mee. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een plantenbak van polyester of van cortenstaal.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Lengte
  120 cm
 • Breedte
  120 cm
 • Hoogte
  95 cm
 • Dikte
  20 cm
 • Afmeting bovenrand
  8,8

Algemene specificaties

 • Garantieperiode
  5 jaar
 • Merk
  Adezz
 • Kwaliteitsnorm
  Vorst & weer bestendig

Product design specificaties

 • Materiaal
  tropisch hardhout met duurzaamheidsklasse 1 met FSC-keurmerk
 • Binnenbekleding
  Anti worteldoek

Reviews over Adezz Valencia hardhout plantenbak 120 x 120 x 95 cm

Helemaal goed
Harry | 22-10-2018
Mooie houten plantenbakken. Stevig en gaan lang mee.