020 210 1750 | Klarna Achteraf betalen

Adezz Valencia hardhout plantenbak 60 x 60 x 60 cm

Omschrijving Adezz Valencia hardhout plantenbak 60 x 60 x 60 cm

Een houten plantenbak van praktisch formaat die u overal kunt neerzetten, zowel op uw balkon als in uw tuin. Deze houten plantenbak kan binnen maar ook buiten worden geplaatst. Houten plantenbakken zijn zeer stijlvol en passen in ieder tuin-interieur. Ook zijn ze zeer decoratief in een ruime woonkamer, de hal of in een kantoorruimte. Voor op kantoor kunt u ook kiezen voor een Valencia hardhouten plantenbak van een royaler formaat. Hierin kunt u ook planten zetten die groeien op kleikorrels. Hiervoor kan een aparte plastic bak in de plantenbak van hout worden geplaatst om doorlekken te voorkomen.

Een plantenbak van hout is een aanwinst voor uw tuin

Als u uw tuin gaat herinrichten dan kunt u kiezen uit verschillende opties. U kunt borders en perken maken waar u planten of struiken in zet. Wilt u meer vrijheid om de inrichting van uw tuin af en toe aan te passen? Dan kiest u voor de fraaie plantenbakken van Godu Tuin. Deze kunt u gemakkelijk verplaatsen als u een andere indeling wilt. Ook als de planten in de bak meer of minder zonlicht nodig hebben kunt u ze indien nodig verplaatsen. U kunt bovendien kiezen uit verschillende modellen en uitvoeringen. Een fraaie ronde plantenbak is bijvoorbeeld zeer geschikt voor een mooie hortensia of andere grote bloeiende plant. Ook een bonsai boompje kunt u in een houten plantenbak zetten, bijvoorbeeld een houten pilaar plantenbak.

De tuin eenvoudig winterklaar maken

Als het bloeiseizoen voorbij is dan moet de tuin winterklaar worden gemaakt. Een hardhouten plantenbak kan in principe buiten blijven staan. U heeft in alle gevallen 5 jaar garantie op uw Valencia plantenbak. Maar u kunt uw plantenbakken ook gemakkelijk binnen zetten als de plant niet winterhard is. Houdt u er rekening mee dat een plant in een bak minder goed tegen vorst kan dan een plant die in de koude grond staat. Als de bakken leeg zijn in de winter kunt u ze ook gemakkelijk stapelen zodat ze minder ruime innemen.

Maak met houten plantenbakken van uw tuin de gezelligste plek van het huis 

Het inrichten van de tuin kan een leuke bezigheid zijn. Als u de mogelijkheid heeft om uw tuin geheel te restylen is het aan te raden hier vooraf een plan of tekening van te maken. Waar plaatst u de houten plantenbakken voor buiten. Waar maakt u ruimte voor een sfeervolle terrashaard. Wilt u een apart hoekje voor een cortenstaal schaal zodat u het extra gezellig kunt maken op het terras? Ook daarmee moet u dan rekening houden bij het inrichten van de tuin. Wilt u buiten koken? Ook hiervoor vindt u alles in onze webshop.

Onderhoudsarme accessoires voor uw tuin

Veel mensen vinden tuinieren leuk, maar het moet nu ook weer niet te veel tijd kosten. Onkruid wieden en de planten bijhouden kost al de nodige tijd. Het is dan goed te weten dat u kunt kiezen voor een hardhouten plantenbak die weinig tot geen onderhoud nodig heeft. U hoeft deze fraaie houten plantenbakken alleen eens in de paar jaar te bewerken met blanke beits om het hout te beschermen. Als u dit consequent doet dan gaat uw plantenbak van hout jarenlang mee. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een bloembak van polyester of van cortenstaal.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Lengte
  60 cm
 • Breedte
  60 cm
 • Hoogte
  60 cm
 • Dikte
  20 cm
 • Hoogte pootjes
  9 cm

Algemene specificaties

 • Garantieperiode
  5 jaar
 • Merk
  Adezz
 • Kwaliteitsnorm
  Vorst & weer bestendig

Product design specificaties

 • Materiaal
  tropisch hardhout met duurzaamheidsklasse 1 met FSC-keurmerk
 • Binnenbekleding
  Anti worteldoek