020 210 1750 | Klarna Achteraf betalen

Adezz Valencia hardhout plantenbak 80 x 80 x 80 cm

Omschrijving Adezz Valencia hardhout plantenbak 80 x 80 x 80 cm

Deze fraaie houten plantenbak, vervaardigd van duurzaam hardhout, heeft praktische afmetingen die plaatsing in uw tuin of op uw terras vrijwel altijd mogelijk maken. U kunt deze houten plantenbak ook binnen plaatsen, bijvoorbeeld in de hal of in een werkruimte van uw kantoor. Deze stijlvolle plantenbak leent zich bij uitstek voor vrolijk gekleurde bloeiende planten. U kunt in deze fraaie houten plantenbak in vierkant formaat eenjarige plantjes  zetten maar ook een vaste plant of een klein boompje voelt zich er prima in thuis.

Het hele jaar plezier van uw houten plantenbakken in de tuin

De houten plantenbakken van Adezz blinken uit in kwaliteit en u krijgt van ons dan ook 5 jaar garantie. Uw houten plantenbak in hoog model kan het gehele jaar buiten blijven staan. In het voorjaar kunt u hem vullen met eenjarige plantjes en als de zomer op zijn einde loopt dan kunt u deze vervangen door herfstbloeiers. In de winter kunt u er bloembolletjes in planten zodat u in het vroege voorjaar kunt geniete n van sneeuwklokjes, tulpen en narcissen. Bollen zijn winterhard en u kunt de bak dan ook met een gerust hart buiten laten staan. Heeft u wat minder ruimte beschikbaar dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een plantenbak van rechthoekig formaat. Plantenbakken van hout in pilaarmodel zijn heel geschikt voor mini boompjes zoals een bonsai.

Een ideale aankleding voor uw balkon

Wilt u op uw balkon genieten van groene of bloeiende planten? Plaats dan een plantenbak van hout. Hierin kunt u het hele jaar door plantjes laten groeien. Het voordeel als u in een flat woont is dat u geen last heeft van een paar graden vorst. Als het heel streng gaat vriezen en de planten in uw houten plantenbakken zijn niet winterhard dan is het aan te raden om uw houten plantenbak binnen te zetten. U kunt deze plantenbak ook prima combineren met één van onze fraaie vuurschalen.

Maak met houten plantenbakken van uw tuin de gezelligste plek van het huis 

Het inrichten van de tuin kan een leuke bezigheid zijn. Als u de mogelijkheid heeft om uw tuin geheel te restylen is het aan te raden hier vooraf een plan of tekening van te maken. Waar plaatst u de houten plantenbakken voor buiten. Waar maakt u ruimte voor een sfeervolle tuinhaard. Wilt u een apart hoekje voor een corten schaal zodat u het extra gezellig kunt maken op het terras? Ook daarmee moet u dan rekening houden bij het inrichten van de tuin. Wilt u buiten koken? Ook hiervoor vindt u alles in onze webshop.

Onderhoudsarme accessoires voor uw tuin

Veel mensen vinden tuinieren leuk, maar het moet nu ook weer niet te veel tijd kosten. Onkruid wieden en de planten bijhouden kost al de nodige tijd. Het is dan goed te weten dat u kunt kiezen voor een hardhouten plantenbak die weinig tot geen onderhoud nodig heeft. U hoeft deze fraaie houten plantenbakken alleen eens in de paar jaar te bewerken met blanke beits om het hout te beschermen. Als u dit consequent doet dan gaat uw plantenbak van hout jarenlang mee. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een plantenbak van polyester of van cortenstaal.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Lengte
  80 cm
 • Breedte
  80 cm
 • Hoogte
  80 cm
 • Dikte
  20 cm
 • Hoogte pootjes
  9 cm

Algemene specificaties

 • Garantieperiode
  5 jaar
 • Merk
  Adezz
 • Kwaliteitsnorm
  Vorst & weer bestendig

Product design specificaties

 • Materiaal
  tropisch hardhout met duurzaamheidsklasse 1 met FSC-keurmerk
 • Binnenbekleding
  Anti worteldoek